Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta yazılım güncellemesi sırasında yaşadığım sorunu arkadaşların müdahelesi ile kolay şekilde atlatmıştım. Arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. Fabrika çıkışlı 376f yazılımı S olarak güncellemiştik. O dönemki arayışım puhu tv, netflix gibi arayüzlerin gelip gelmeyeceğiydi. Gelmedi. Aradım ve arayüzün benim için kullanışlı olmadığı kanaatine vardım. (yanlış düşünüyorsam yorumunuz beklerim) Aslında en çok aradığım şey: web üzerinde bir playerda gördüğüm videoyu LAN üzerinden tvye atmaktı. Uzun zaman aradım ama uygun cast programını bulamadım. (android için Web Video Caster buldum. %60-70 başarılı) Sadece youtube videolarını tvye lan üzerinden aktarabildim. sonuç olarak bilgisayar ekranını tvye yansıtma kararı aldım. Bununda wireless adaptörü ile mümkün olduğunu anladım. (bana lan üzerinden yapamamak saçma geldi.) artık istediklerimi yapabilmek için bir adaptör almaya karar verdim. burada uyumsuz bir cihaz alma endişe taşımaktayım. buraya kadar yazdıklarıma yanlış ve eksik bildiğim şeyler var mı? yoksa uygun adaptörü seçerken nelere dikkat etmeliyim. Herkese kolay gelsin.