Y YAHYAD Yeni Üye Puan 1 Çözümler 0 Katılım 31 Mar 2026 Mesajlar 9 Yaş 35 YAHYAD 31 Mar 2026 #15 Ömer Genç' Alıntı: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Genişletmek için tıkla ... Hocam birşey Dicem Benim televizyonun işletim sistemi bu değildi ama westondu yani görüntü çok kötü gözüküyor piksel piksel gozukuyor
Ömer Genç' Alıntı: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Genişletmek için tıkla ... Hocam birşey Dicem Benim televizyonun işletim sistemi bu değildi ama westondu yani görüntü çok kötü gözüküyor piksel piksel gozukuyor
Ömer Genç Vip Üye Puan 93 Çözümler 0 Katılım 24 May 2018 Mesajlar 329 Yaş 46 Ömer Genç 1 Nis 2026 #16 YAHYAD' Alıntı: Hocam birşey Dicem Benim televizyonun işletim sistemi bu değildi ama westondu yani görüntü çok kötü gözüküyor piksel piksel gozukuyor Genişletmek için tıkla ... Kullanıcılar için gizli metin: YAHYAD
YAHYAD' Alıntı: Hocam birşey Dicem Benim televizyonun işletim sistemi bu değildi ama westondu yani görüntü çok kötü gözüküyor piksel piksel gozukuyor Genişletmek için tıkla ... Kullanıcılar için gizli metin: YAHYAD
Y YAHYAD Yeni Üye Puan 1 Çözümler 0 Katılım 31 Mar 2026 Mesajlar 9 Yaş 35 YAHYAD 1 Nis 2026 #17 Ömer Genç' Alıntı: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Genişletmek için tıkla ... Hocam birşey Dicem ben yüklüyemedim acaba ilk attığınız. Skytech işletim sistemini Dilmen gerekiyor mu
Ömer Genç' Alıntı: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Genişletmek için tıkla ... Hocam birşey Dicem ben yüklüyemedim acaba ilk attığınız. Skytech işletim sistemini Dilmen gerekiyor mu
C Cihan Elektronik Emektar Puan 33 Çözümler 0 Katılım 20 Mar 2023 Mesajlar 66 Cihan Elektronik 3 Nis 2026 #18 Pazartesi hatırlat bana firmadan isteyim servisi benim ancak yeni sisteme geçildi doküman kapalı talep edeyim
Pazartesi hatırlat bana firmadan isteyim servisi benim ancak yeni sisteme geçildi doküman kapalı talep edeyim