tv'nin arkasındaki etiketi buraya yükleyin
Şey onu yapamiyorum açıkçası ama mb140 olduğunu biliyorumCihazın arka kapağını açıp anakart numarası da ekle. etiket bilgisiyle olmayacak
bize kesin bilgi lazım mb140 olsa bile bu seferde kart kenarında numarayı senden isteyeceğimŞey onu yapamiyorum açıkçası ama mb140 olduğunu biliyorum
elimde varsa veririmPeki kesin olarak yazılım paketini atacakmisiniz ona göre açacam
Evet özür dilerim karıştırmışim yapay zeka bana böyle söyledi peki elinizde varmıdır acabaanakart mb140 değil.!
Selamun aleykum dostlar.
2 günde bir ton şey öğrendim sayenizde. Ben de deneyimimi paylaşmak istedim.
Umarım birilerine yardımı dokunur.
Şimdilik yeni kumanda bulana kadar chromecast ile idare ederim. Umarım servis gizli menu de sorunlarımı çözümü vardır. Kazimelecom sitesinde Servis Gizli menüsü için TV kapandığı zaman ayarların sıfırlandığı yazıyor.
Keşke orjinal yazılımı olsaydı.
Televizyon bilgilerim: SABA 43'' FHD
İçimden bir ses TV modelinin Skytech 43ST4103 olabileceğini söylüyor ama kasalar/çerçeveler farklı.
Anakartın hemen dışında D430x01-01 yazan bir...
- HBPLUS
- deneyim firmware rtk2841 yazılım
- Cevaplar: 7
- Forum: TV Sorunları ve Çözümleri
Ömer Genç mastersen sende uygun yazılım var mı.?
bende yok ömerhocayı etikeledim varsa paylaşır ayrıca aynı kartta yazılım denemesi yapmış arkadaşın tecrübesini yazdığı konu linkini üstteki mesajda verdimEvet özür dilerim karıştırmışim yapay zeka bana böyle söyledi peki elinizde varmıdır acaba
Peki teşekkürler ömer hoca ne zaman cevap verir ve ya onda olma ihtimali var mıdır teşekkürlerbende yok ömerhocayı etikeledim varsa paylaşır ayrıca aynı kartta yazılım denemesi yapmış arkadaşın tecrübesini yazdığı konu linkini üstteki mesajda verdim
Peki teşekkürler ömer hoca ne zaman cevap verir ve ya onda olma ihtimali var mıdır teşekkürler