Deneyim Wagner flexio 990 boya makinesi (Olumsuz)

Akigo35

Süper Üye
Puan 113
Çözümler 0
Akigo35
Bir ara aldığım wagner flexio boya makinesi.
Bu markanın boya makinelerini kesinlikle tavsiye etmem. Ucuza bulduğum için almıştım ama gerçekten çok kötü. Uçlarıni değiştirerek ince işler mobilya, oto, duvar, dış mekan vs her alanda kullanmak mümkün. Duvar boyasında hortumunu direk kovaya sokabilirsiniz ama ben çok kullanışlı bulmadim. Reklam videolarında gülerek ve çok kolay boya yapan arkadaşların aldıkları reklam parası iyi ve makine temizliğini kendileri yapmıyorlar diye gülüyorlar bence 🙃

1000009486.jpg
1000009484.jpg

Makina bayağı kalıplı duruyor ama kalıbına bakmamak lazım işte. Dediğiniz gibi iş temizliğe gelince çuvallıyorlar. İşin içinde olduğunuz için önerebileceğiniz bir makina var mıdır?

Makina bayağı kalıplı duruyor ama kalıbına bakmamak lazım işte. Dediğiniz gibi iş temizliğe gelince çuvallıyorlar. İşin içinde olduğunuz için önerebileceğiniz bir makina var mıdır?
Bu işin babası graco markası. Özellikle akülü boya makinesi çok iyi. Patentli bir mekanizması sayesinde müthiş stabil boya atıyor.

1000009491.jpg

Bu işin babası graco markası. Özellikle akülü boya makinesi çok iyi. Patentli bir mekanizması sayesinde müthiş stabil boya atıyor.

1000009491.jpg
Evet ama gracoya ulaşmakta? Zamanında boya ile krom kaplama için çift nozüllü modellerini araştırmıştık. (Kaplayıcı+aktivatör) Standart markaların tam 2.5 katıydı.

Evet ama gracoya ulaşmakta? Zamanında boya ile krom kaplama için çift nozüllü modellerini araştırmıştık. (Kaplayıcı+aktivatör) Standart markaların tam 2.5 katıydı.
Evet fiyatları biraz uçuk ama gerçekten bu işi yapacak biri için kendini kolayca amorti ediyor

Orada 871€, TR enaz 1200€ olur :deli

Geri
Üst Alt