Deneyim Wagner flexio 990 boya makinesi (Olumsuz)

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Bir ara aldığım wagner flexio boya makinesi.
Bu markanın boya makinelerini kesinlikle tavsiye etmem. Ucuza bulduğum için almıştım ama gerçekten çok kötü. Uçlarıni değiştirerek ince işler mobilya, oto, duvar, dış mekan vs her alanda kullanmak mümkün. Duvar boyasında hortumunu direk kovaya sokabilirsiniz ama ben çok kullanışlı bulmadim. Reklam videolarında gülerek ve çok kolay boya yapan arkadaşların aldıkları reklam parası iyi ve makine temizliğini kendileri yapmıyorlar diye gülüyorlar bence 🙃

1000009486.jpg
1000009484.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Makina bayağı kalıplı duruyor ama kalıbına bakmamak lazım işte. Dediğiniz gibi iş temizliğe gelince çuvallıyorlar. İşin içinde olduğunuz için önerebileceğiniz bir makina var mıdır?

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Makina bayağı kalıplı duruyor ama kalıbına bakmamak lazım işte. Dediğiniz gibi iş temizliğe gelince çuvallıyorlar. İşin içinde olduğunuz için önerebileceğiniz bir makina var mıdır?
Bu işin babası graco markası. Özellikle akülü boya makinesi çok iyi. Patentli bir mekanizması sayesinde müthiş stabil boya atıyor.

1000009491.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Bu işin babası graco markası. Özellikle akülü boya makinesi çok iyi. Patentli bir mekanizması sayesinde müthiş stabil boya atıyor.

1000009491.jpg
Evet ama gracoya ulaşmakta? Zamanında boya ile krom kaplama için çift nozüllü modellerini araştırmıştık. (Kaplayıcı+aktivatör) Standart markaların tam 2.5 katıydı.

Geri
Üst Alt