Geçenlerde VR dedikleri sanal gözlük olayina denk geldim bende alayim dedim ama 30tl ye de var 300 tl ye de... Pek de anlamam bundan.. Her telefona oluyor mu androidin cinsi numarasi vs farkediyor mu mesela bir de bende note 2 var uyumlu mudur?
Bizim oğlana 30 tl lik olandan aldım baktım 1 gün sonra kenara atılacak ertesi gün iade ettim.bu arada çokta iş görmüyor bir anlık heves sadeceGeçenlerde VR dedikleri sanal gözlük olayina denk geldim bende alayim dedim ama 30tl ye de var 300 tl ye de... Pek de anlamam bundan.. Her telefona oluyor mu androidin cinsi numarasi vs farkediyor mu mesela bir de bende note 2 var uyumlu mudur?
Bizim oğlana 30 tl lik olandan aldım baktım 1 gün sonra kenara atılacak ertesi gün iade ettim.bu arada çokta iş görmüyor bir anlık heves sadece

) evet
yıllarr önce şimdiki gibi 3d ler başlamadan evvel 1980-1984 lü yıllar ki almanyadan amcamız ki köydeydik o zaman şahar falan ne bilcez
hediye getirdiydi ilk gözlüğümüzü yada ne diyelim makinemizi resimlerdeki derinlik yada objenin size doğruymuş gibi içindeymişsiniz hissi veren o yılların teknolojisi ki bu heves ordan başladı
)
yıllar geçti yan yana dediğimiz resimler çıktı bunlara gene mercekli sisteme bakmayla 3d kazandırdılar ki bunuda koreden getirtmiştim
)
)) ama bırakırmıyım neyse kısaca sıfırına tükkanda 250 verceme 70 e almış
olduk , olayın espirisi basit gidemediğin mekan ve yerleri görebilme ve olayın içinde 360 derecede inceleyebilme imkanı ki en sevindiğim kutsal mekanları bukadar yakınından görme bile imkanı belki bulamayacağımız yerleri dibindeymiş gibi görmek bile bu şeytan icadının güzelliklerinden. oyun kısmındada gercekten oyun içinde 360 da gezinme ilerleme güzel bir his heleki mevcuttaki 3d filimleri sinema salonundaymış hissi hatta okadar net izleyemezsiniz sinemada ve tvden bile izlemede o 3d hissi farklı VR gözlükte .. dahada ilerisiki pcden yönetilen sanal gerçeklik gözlükleri ki bunlara AR arttırılmış gerçeklik gözlükleri devreye giriyorki fiyatları baya tuzlu bunların kullanım alanları genişliyor eğlenceden işe dönmeye başlıyor arge çalışmalarından tersine mühendislikte çizim tasarım ve modelleme ki makineden yapı alanına kadar bu konu çok ama çok derinleşir AR ve VR da ne yapmak istediğinize bağlı diyelim.. Sevgi saygı selam ve dua ile..
))) 70 e bırakim
)) baktım halaa düşmemiş
)) ama 50 - 30 bulursanız
) onuda kaçırmayın
)) uyumlu telefonlar;Galaxy S7, S7 edge, Note5, S6 edge+, S6, S6 edge...
benden dimesi
Note8 ve S9+ bu tlf.larda kullanılamıyor SM-R325 ile bakılıyor nedir farkı tlf daha uzun ona görede gözlük genişliği ile kontrolü okadar...