Voltaj, Akım Koruyucu Kullanıyor musunuz.?

Bu cihaz o anda koruma sağlardı.
Gerilimi 245 bulan iki fazın elektriğini kesti ev tek fazla kaldı.
Fazları ayrı ayrı kesebiliyormuş

IMG-20260118-WA0000.jpg

Gerilimi 245 bulan iki fazın elektriğini kesti ev tek fazla kaldı.
Fazları ayrı ayrı kesebiliyormuş

IMG-20260118-WA0000.jpg
245 çok düşük bu arada 270e kadar yolu var ama ben çok çıkmıyor diye 250 yaptım 240 da benim de kesmişti komple evin elektiriği gidiyor bide geri açma kapalıymış e modem de gitti aşağı indim sıfırladım hotspot açtım hotspot a bağladım uygulamadan ayarını düzelttim açtım rezillikti

245 çok düşük bu arada 270e kadar yolu var ama ben çok çıkmıyor diye 250 yaptım 240 da benim de kesmişti komple evin elektiriği gidiyor bide geri açma kapalıymış e modem de gitti aşağı indim sıfırladım hotspot açtım hotspot a bağladım uygulamadan ayarını düzelttim açtım rezillikti
250v görürse evdeki çoğu cihazda bulunan varistörler (gerilim koruma) patlar kart tamiri görmeden cihazların çalışmaz.

Kesme gerilimini 245v koy.

270 bütçenizi sarsar.
Sağlam cihaz bırakmaz.
Yangın riski de var.

Dün elektrik gidip geldi gidip geldi modemi bozdu 1600 lira hiçten gitti

Başka eşdeğer bir adaptör ile deneyin modemden gelen bariz yanık kokusu yoksa. Adaptörün bozulmuş olması daha olası.
:cak
Elimde fazla adaptör yok ama yarın bulursam deneyeceğim koku yok modemde
Eski adaptöre bakıp öyle tak mutlaka,,bazıları 12v bazıları 5 volt oluyor modemler,gerçi 9v olan da var ama genelde 12-5 volt :ok

Geri
Üst Alt