Akigo35
Süper Üye
- 20 Tem 2020
- 1,124
- 44
1 ay kadar önce Babamlara vodafone üzerinden internet baglattik, yaklaşık 2-3 hafta sonra vodafone dan arayıp digiturk kanal paketimiz olduğunu, herseyin vodafone faturamız içine dahil olduğu asla ayrı bir fatura gelmeyeceği söylendi, zaten hakkımız olan şeyin kurulum yapılmasını ve boşa gitmemesini söylediler. Sizi digitürke aktaracağız onaylayın dediler ve 2 dakika içinde digiturk aradı ve fatura ayrı gelecek dedi, kabul etmediğimde beni tekrar vodafone arasın dedim ve bana geri dönüş oldu. Vodafone çok saçma bir üslupla, siz kabul etmemişsiniz, ben size demedim mi herseyi karşılıyoruz, siz bosverin ne derlerse ok deyin merak etmeyin vs. Ben burada birsey döndüğünü anladım beni tekrar digiturk aradı ve öncelikle hersey kayıt altındadır, kimseyle alakamız yoktur, fatura ayrı kesilir onaylıyormusunuz dediğinde ben işin dolandırıcılık olduğunu anladım. Dedim ne güzel tezgah herseyi söyleyip, garantiye alıp, kaydedip onay alacak ve bize kaçış bırakmayacaksıniz. Madem hiçbir şirketle alakanız yok 10 dakikadır nasıl birbiriniz arasında beni aratıyorsunuz dediğimde eleman hemen iptal ediyorum deyip kapadı. Vodafonu arayıp beni neden dolandırıcılar ile muhatap ediyorsunuz dediğimde o numara bizim değil diyor, bu defa madem sizin değil benim 1 ay önce sizden kaç para fatura karşılığında hangi aboneliği aldığımı ve telefon numaramı nereden biliyorlar, bilgimi sızdırmaya ne hakkınız var dediğimde gevelemeye başlıyorlar. Bu günlerde tekrar arayıp olayın akıbetini soracağım. Sonrasında şikayetvar sitesine baktığımda benim gibi çok insanın arandığını ve ekstra fatura gönderildiğini okudum. Ben onay vermedigim için sıkıntı yaşamadım. Eğer sizleri de ararlarsa dikkat edin