Vestel'in yeni android televizyonları

karadavut

Yeni Üye
Puanları 8
Çözümler 0
karadavut
Vestel'in 55" ve 65" ua9900 model yeni android televizyonları satışa çıkmış 50" boyutu yok galiba. Panel bilgilerini merak ettim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Philips Pus 8506 serisi ile aynı fiyatlar neden gidip Vestel alalım, Vestel tv satmak istiyorsa çok övündüğü yerli gibi davransın.

Hemde yeni ana kart ile uretilecekti inş ram rom da düzenleme yapılmıştır

yeni türkiye derken, tüplü tvlere döneceğiz maddiyattan dolayı. alırım bir dal hüloğğ. :yeah

Bu TV’lerin anakart ve panel bilgileri mevcut mudur?

yeni türkiye derken, tüplü tvlere döneceğiz maddiyattan dolayı. alırım bir dal hüloğğ. :yeah
Valla hocam tüplü televizyona can kurban. Ne bozulur ne bir şey olur. Görüntüsü de şuan ki tvlerden güzel. Sanki LCD ve LED Tv'ler bana yapay geliyor. Nerede o tüplü TV'ler canlı kanlı..

Şaka yapmıyorum. Bence hiç bir tüplü televizyon'un kalitesine şuan ki TV'ler ulaşamaz. Ha sorsan evde 2 tane TV var birisi LED birisi LCD ama şahsen ben tüplü TV seviyorum.

Valla hocam tüplü televizyona can kurban. Ne bozulur ne bir şey olur. Görüntüsü de şuan ki tvlerden güzel. Sanki LCD ve LED Tv'ler bana yapay geliyor. Nerede o tüplü TV'ler canlı kanlı..

Şaka yapmıyorum. Bence hiç bir tüplü televizyon'un kalitesine şuan ki TV'ler ulaşamaz. Ha sorsan evde 2 tane TV var birisi LED birisi LCD ama şahsen ben tüplü TV seviyorum.
Siyahları siyah, hareket performansı iyi, gecikme desen yok. ?

Aynı performans Miniled veya OLED de anca alınır. Tabi gecikme aynı olmaz.

Geri
Üst Alt