V1 - V2 Uyma ihtimali yüksek uymayacak kısım paneldir. Anakart üzerindeki lvds kablo soketinin yanındaki smd jumper (Köprüleme) parçalar önceki kartta nerede ise sonraki kartta da bire bir aynı konumda olmalı özelliklede panel beslemesine ait parçalar aynı olmalı aynı değilse yeni karttakilerin yeri değiştirilmeli değişmez ise anakartta veya tconda arıza oluşacak önemli bir husus var her iki kartta aynı panele ait ise hiç bir değişiklik yapmadan çalışır. Görüntüde sorun çıkar ise full yazılım ile sorun giderilir. Önceki yazımda da belirttiğim gibi bire bir aynı kodlu kart kullandım. MB81 Zor tedarik edilen bir kart çıkma bulmanız gerekir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Değerli ustam bir tane kart aldim mb81-2 v2 olarak geçiyordu taktim malesef çalişmadı kartmı uyum sağlamadı power ile ilgili bir problemi vardı cüzemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kablo sıralaması yapmak için şemasına göre kablo siralaması yapması lazımLvds ile alakası var demiyor MB95 Anakart var ise onu tak diyor. MB95 Takılacağında besleme ile anakart arası kabloda değişir kablo sıralaması farklı
Son düzenleme: