Vestel youtube ekran yarim goruntu sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Semih.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Semih.

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 1
Semih.
Arkadaslar merhaba
50u9500 tvde youtubeda iken goruntunun yaridan fazlasi cikmiyor.renkler kayiyor.tvde sorun yok. Goruntuyu ekledim.bu arada youtube sifirladim menuler o yuzden eski arayuze dondu.yenisinide yukleyemedim...

20210517_132002.jpg

20210517_131947.jpg

Bu sorun neden kaynaklidir nasil duzeltilir yardimci olursaniz sevinirim.

Tvyi 40gun civari oldu alali goruntulerdende memnun degilim youtube ayarlarida surekli bozuluyor.bu tv yi iade edebilir miyim acaba?

Her videoda durum böyle mi? Rendering sırasında oluşan bir hata olmuş da olabilir.
Menu + 4725 tuşlayıp çıkan ekranı atın, güncelleme varsa forumdan alır yüklersiniz.

Tv harici her videoda yapiyordu.netflix prime dahil...Tvye ilk kurulum yaptim duzeldi.servis gelicekti hala gelmedi:)
Her videoda durum böyle mi? Rendering sırasında oluşan bir hata olmuş da olabilir.
Menu + 4725 tuşlayıp çıkan ekranı atın, güncelleme varsa forumdan alır yüklersiniz.

Bendede aynı sorun vardı. Youtubeden çıkıp ekran ayarlarından 16.9 olan ekran ayarımı tam ekran olarak ayarlayınca düzeldi.

Böyle bir ekran çıktı

image80017fb27cce02e3.jpg

Mb91 YouTube sorununu nasıl çözebiliriz

Geri
Üst Alt