Reklamı mı var bir de??
Güldüm çünkü reklam güzel işlemiş. Wifi duyunca aklın mi çelindi ?
Vestel son 5 senedir sadece kullanılan panel (tuş takımı olan yer) gurubunu degistiyor o kadar. Kartın işine wifi çipi eklemişler o kadar ?
Neden aklim çelinsin ? Benim merak ettiğim titreme sorununun çözülüp çözülmediği idi.?
Güldüm çünkü reklam güzel işlemiş. Wifi duyunca aklın mi çelindi ?
Vestel son 5 senedir sadece kullanılan panel (tuş takımı olan yer) gurubunu degistiyor o kadar. Kartın işine wifi çipi eklemişler o kadar ?
Yok bu tarz reklamlar cezbediyor. Ben bile vay beee diyorum. Sonra reklam bitiyor. Bu ne be diyorum. Yine saçmalık.Neden aklim çelinsin ? Benim merak ettiğim titreme sorununun çözülüp çözülmediği idi.
Abi sorma var.Reklamı mı var bir de?
Abbboooo desene mühendislere verip ürün iyileştirmede kullanılması gereken paralar yine reklam şirketlerine ve tv kanallarına gitmiş
Damnet!!
Yerli yabancı firmalar iyice cıvıttı boschta çin malı rulman koyuyor rulmanlar hep sesli adam akilli cihaz yok.Abi sorma var.
Wifi fırın var, yemeği sabah koyuyorsun gelmeden aç sonra eve gelince ye.
Amma gel bakalım öyle mi?
Bir fırında börek için %90 ni ön ısıtma gerektirir. Gıda içinde iken on ısıtma nasıl olacak?
Oldu mu sana yarısı pişmiş börek?
Çm için wifi yi sen anlattın bende şuna deyineyim; çm yikadiktan sonra içinde bekltmek sakıncalı, mecbur eve dönüş saatime ayarlıyor sun. Eee Vestel aynı model wifi siz, geciktirmeli başlatması olan 700 TL uygun iken neden wifi?
Wifi li dolap var ne işe yarıyor ?
Klima dedin ama klima da da patladı Vestel, çoğu üründe rework yapılıyor wifi kartlarında.
Şaşırdık mı?Klima dedin ama klima da da patladı Vestel, çoğu üründe rework yapılıyor wifi kartlarında.
Yaaaa sana anlatıştım, benim de Televizyonlu buzdolabı projem vardı ama onu da kabul etmedilerAaa aklıma geldi , şu Bosch ürettiği kameralı dolap var bak o işe yarıyor gelmeden bakarsın eksik bişey varsa alırsın. Bunu Vestel efendiye mail olarak attım dedim ki böyle böyle yapın daha Bosch bile yok Ken, gelen cevap ; maliyet ?
Bende güldüm.
Esi makinelerin Rulman çağı ile, yeni makinelere bakınca her şey gün ışığı gibi ortaya çıkıyor da, bunları biz görüyor biliyoruz, insanlar bilmiyor işte ne yapsınlar garipler.Yerli yabancı firmalar iyice cıvıttı boschta çin malı rulman koyuyor rulmanlar hep sesli adam akilli cihaz yok.