Başkanım bendede fv.4.2.2 bu var ama chrome filan çalışmıyor. Play store ve diğer uygulamaları desteklemiyor.cihazınızı kontrol edin en son yazılım versiyonu V15011228 1 MOBİLE V4.2.2.
sizdeki daha eskiyse bu yazılımı verebilirim.
Cihaza verilen yazılım desteği kesilmiş. Elinden gelirse CyanogenMod kurmayı deneyebilirsin.Başkanım bendede fv.4.2.2 bu var ama chrome filan çalışmıyor. Play store ve diğer uygulamaları desteklemiyor.
usta siteyi inceledim ama vestel yok yanlış kursak çökermi tablet şüphede kaldım..Cihaza verilen yazılım desteği kesilmiş. Elinden gelirse CyanogenMod kurmayı deneyebilirsin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Arka kapakta tablete ait bilgiler silinmemiş ise buraya yazın yada ayarlar tablet hakkında seri no buraya yazın. Bilgisayarımda yazılım varsa paylaşırım.Başkanım bendede fv.4.2.2 bu var ama chrome filan çalışmıyor. Play store ve diğer uygulamaları desteklemiyor.
Genel sürümlerden birini indirip kur.usta siteyi inceledim ama vestel yok yanlış kursak çökermi tablet şüphede kaldım..
v1501122814061800605 arka kapak no. Birde tableti bilgisayara kurdum ama kullandığım program rock chip 1.5 versiyon tabletle iletişim kuramıyorum acaba hangi tuş aktif ediyor ses açma kısma vs. bilmedim.Arka kapakta tablete ait bilgiler silinmemiş ise buraya yazın yada ayarlar tablet hakkında seri no buraya yazın. Bilgisayarımda yazılım varsa paylaşırım.
Baktım maalesef yazılım yokv1501122814061800605 arka kapak no. Birde tableti bilgisayara kurdum ama kullandığım program rock chip 1.5 versiyon tabletle iletişim kuramıyorum acaba hangi tuş aktif ediyor ses açma kısma vs. bilmedim.