Vestel veya Muadili TV Tavsiyesi

K Çevrimdışı

kadir5050

Yeni Üye
30 Mar 2018
7
37
Arkadaşlar,

Samsung 40 inç TV vardı. Düştü kırıldı. Geçici olarak Axen 32 inç aldım kullanıyorum. Arasında bana göre fark elbette var ama uçurum değil benim gözümde.

Salona koymak için TV alacağım.

Samsung LG gibi 1 sınıf markalar olması şart değil.

Vestel yada Muadili olan Finlux, Regal, Awox vb. markaların 40-42 inç ideal benim için. . Smart ve WİFİ özelliği olması şart. (oğlan youtube çizgi film izliyor)

Fiyat olarak 1500 üzeri çıkmasını istemiyorum.

Mesela 1100 tl civarına axen 42 inc var. Bu ürün olabilir fakat bi tık daha iyisi olsun 1200 tl vereyim gibisinden ürün arıyorum. Yani sen bu 2 üründen vazgeç 1300 şu ürünü al kafan rahat olur hemde axen TV de olmayan özellik var gibisinden tavsiye ederseniz o ürünü alabilirim.

Mesela 42 inç dedim fakat 48 inç olur özellikleri iyi olur 1200 değil 1400 fiyatı çıkar 200 tl fazla verirsin ekranı buyuk olur gibi....
Ama genel olarak söylemek istediğim vestel veya yan ürünleri olan regal finlux vb. ürünler içinde en iyi F/P ürünü arıyorum.
Aldıktan sonra bu üründe varmış aynı paraya keşke onu alsaydım demek istemiyorum...

Şimdiden çok tşk ediyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
AWOX zaten elemek durumundasınız eğer smart talebiniz var ise.

Biraz daha zorlama imkanınız olursa, oldukça deneyimlenmiş model olan 48R6520 REGAL tv yi inceleyebilirsiniz. Aynı klasmanda VESTEL almaya kalkarsanız gereksiz bir marka fark bedeli ödemiş olursunuz bu da benim bakış açıma göre anlamsız.

Daha ekonomik olsun derseniz 40FX620 ile FİNLUX markasına da baklabilirsiniz.

K Çevrimdışı

kadir5050

Yeni Üye
30 Mar 2018
7
37
AWOX zaten elemek durumundasınız eğer smart talebiniz var ise.

Biraz daha zorlama imkanınız olursa, oldukça deneyimlenmiş model olan 48R6520 REGAL tv yi inceleyebilirsiniz. Aynı klasmanda VESTEL almaya kalkarsanız gereksiz bir marka fark bedeli ödemiş olursunuz bu da benim bakış açıma göre anlamsız.

Daha ekonomik olsun derseniz 40FX620 ile FİNLUX markasına da baklabilirsiniz.
Hocam değerli yorumun için tşk ederim. 48R6520 REGAL şuan n11 de 1598 tl satılıyor. çek kupon ile 1500 tl alınabilir gibi...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hocam değerli yorumun için tşk ederim. 48R6520 REGAL şuan n11 de 1598 tl satılıyor. çek kupon ile 1500 tl alınabilir gibi...
Eğer rakamsal olarak uygunsa, teknik ve donanım anlamında içiniz rahat olsun kullandığım bir üründür :)

Ücretsiz montaj
3 Yıl garanti
Smart
Dahili wifi
widi
bt
vs vs

(Bluetooth çok önemli ise size kod kontrolü yapalım zira bazı modellerde BT yok)

K Çevrimdışı

kadir5050

Yeni Üye
30 Mar 2018
7
37
Eğer rakamsal olarak uygunsa, teknik ve donanım anlamında içiniz rahat olsun kullandığım bir üründür :)

Ücretsiz montaj
3 Yıl garanti
Smart
Dahili wifi
widi
bt
vs vs

(Bluetooth çok önemli ise size kod kontrolü yapalım zira bazı modellerde BT yok)
Bluetooth gerek yok. smart olması yeterli...
fiyat olarak 1500 tl gelecek ? sizce rakam olarakta iyi değil mi ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bluetooth gerek yok. smart olması yeterli...
fiyat olarak 1500 tl gelecek ? sizce rakam olarakta iyi değil mi ?

Hem donanımsal hem kurumsal hem de özellik olarak baktığımda o rakamı oldukça ve hatta fazlasıyla karşılıyor düşüncesindeyim.
Aynı özelliklerde LG tv almaya kalksanız en az 500-800TL arası fark ödersiniz sır fönde LG yazdığı için. Onun yerine zaten LG panelli bir ürün alıyorsunuz ve özellikleri sizin istediğiniz gibi, artısı olarak da 2 yerine 3 yıl garantili. Bence makul bir aışveriş.

K Çevrimdışı

kadir5050

Yeni Üye
30 Mar 2018
7
37
Hem donanımsal hem kurumsal hem de özellik olarak baktığımda o rakamı oldukça ve hatta fazlasıyla karşılıyor düşüncesindeyim.
Aynı özelliklerde LG tv almaya kalksanız en az 500-800TL arası fark ödersiniz sır fönde LG yazdığı için. Onun yerine zaten LG panelli bir ürün alıyorsunuz ve özellikleri sizin istediğiniz gibi, artısı olarak da 2 yerine 3 yıl garantili. Bence makul bir aışveriş.
hocam ılgı alakan ıcın tşk ederım. bu belırttıgınız modelı alırım.

K Çevrimdışı

kadir5050

Yeni Üye
30 Mar 2018
7
37
Zahmet olmazsa süreç ve sonuç bilgisi paylaşırsanız bizimle çok sevinirim :)

Size birşey daha sormak istiyorum. Samsung 40 inç. vardı kırıldı demiştim. 3D smart falan vardı. Düştü ve ekran köşeden çatladı. Şuan radio gibi ses var görüntü yok.
Mahalledeki TV tamircisine götürdüm. Panel değişecek ve 1050 Tl masraf çıkardı. Bunu bu şekilde alırsan kaç para verirsin dedim. 50 TL dedi :)
Sence bunu ben ne yapayım ? 100-150 tl verseydi direk bırakacaktım. 50 tl deyince çöpe atar yine vermem dedim.

Gerçekten götürüp çöpe mi atayım ?

C Çevrimdışı

Cetinyokus

Yeni Üye
30 Mar 2018
10
48
(Biraz ivedi)Adem hocam merhabalar, Bu konu başlığını açan arkadaşla aynı düşünceyle bende anne babaya emekli işi bir televizyon alacağım a101 hı-level 43 inc full hd(200 hz.) tvyi açılışa özel 1149 TL dedi, marka takintimiz yok, üzerine biraz daha koyup 150-200++ lira gibi tavsiye edeceğiniz farklı bir ürün var mı acaba. Yoksa değerlendirmek makulmüdür, kolaylıklar diliyorum :)

Geri
Üst Alt