merhaba,Merhaba iyi günler. Vestel Venüs v3 5570 modeli için ilk fabrika yazılımı (Android 5.1 lollipop v1.3.80) varsa paylaşabilir misiniz? Resimdeki yazılım lazım.
Hocam sadece bu ilk sürüm lazımdı müsait zamanda yükleyemez misiniz? Vestel'e de sordum onlarda yokmuş yazılım. Turbobit, uploaded vs. yükleseniz bile olur veya telegram kullanıyorsanız link ile uğraşmadan direkt dosyayı gönderebilirsiniz?merhaba,
yazılım dosyaları büyük bu nedenle upload sitesi tarafından kaldırıldı.
tekrar yüklemek zaman ve emek aldığı için artık yüklemiyorum
Yazılım Gb olarak yüksek boyutta ve telefon eski model upload zahmetli olur.Hocam sadece bu ilk sürüm lazımdı müsait zamanda yükleyemez misiniz? Vestel'e de sordum onlarda yokmuş yazılım. Turbobit, uploaded vs. yükleseniz bile olur veya telegram kullanıyorsanız link ile uğraşmadan direkt dosyayı gönderebilirsiniz?
İlginç suana kadar güncelleme almamasıMerhaba Vestel Venüs e5 modeli Android 9 da kaldı güncelleme de gelmiyor. 10 gelir diye düşünmüştüm , bu cihazı kullanipta 10 ve üzeri güncelleme alan var mı ?
Bahsini ettik android 10 geldi bu akşam güncellemeyi yaptım menüler değişmişİlginç suana kadar güncelleme almaması
Yazılımı buldunuz mu?v3 5570 vcam sistem dosyası virüslü silinmiyor. format fayda etmiyor. 4 kez format attım aynı sorun duruyor. tek çare yazılım atmak görünüyor. v1.3.50 veya v1.3.80 yükleyicisiyle.
Yazılımı buldunuz mu?
keşke başka bir upload sitesine yükleseniz tüm Vestel yazılımlarını :( E5 için çekine çekine indirdim başka siteden, bu siteye ise güvenim tam :(Abi sadece dosyayı indir ve kontrol et her şey için de mevcut. Nasıl yazılım atıldığından tutun, yazılım atılacak program dahi içinde. Hatta o program nasıl yüklenir içinde mevcut
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler hocam
Teşekkürler, ne yazık ki Venüs devri bitti, yazılım dosya boyutu vs çok zorlamakta idi tabi o zamanlar kendi sitemizin upload kısmı da yoktukeşke başka bir upload sitesine yükleseniz tüm Vestel yazılımlarını :( E5 için çekine çekine indirdim başka siteden, bu siteye ise güvenim tam :(