Duyuru Vestel Ve Yan Ürünleri Android Tv' lerin Usb den NTFS Formatını Desteklemesi

A Çevrimdışı

alone02

Yeni Üye
6 Kas 2024
8
34
1. mesajı okuyun anakartınız destekliyorsa güncellemeyle sorun çözülür.
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim şuan dışarıdayım. İnternetten baktığımda jvc 58VA3005T modelin Anakartı 17MB170

Benim aldığım model ise jvc 58VA3205T büyük ihtimalle destekliyor. Akşam netleştiririm.
Peki desteklemesi durumunda bu güncellemeyi nasıl yapabilirim ?
Evde güncellemek istediğimde güncel yazıyordu.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,762
Öğrendim modeli 17MB185_G32 peki nasıl güncelleme yapabilirim

A Çevrimdışı

alone02

Yeni Üye
6 Kas 2024
8
34
Çok karmaşık görünüyor ya çok zor yapamam ki. Tv box mu alsam acaba

A Çevrimdışı

alone02

Yeni Üye
6 Kas 2024
8
34
menü 4725 yapıp açılan menünün ekran görüntüsü buraya ekleyin size uygun yazılımı veririz.
Hocam menü tuşuna bastım 4725 yaptım birşey çıkmadı. Ama yazılım bilgilerini burdan yazabilirim

Yazılım Sürümü
R2.1.6.0.0.V0.9.8

MAC Adresi
90:98:77:f7: d6:c2

Seri No
290207420016

Bu arada Vestel müşteri temsilcisi yazılımı gönderdi ama tv de göremedim. Bulunduğum ildeki vestel yetkili servis geldi NTFS Desteği ne demek dediler anlamadılar ve bilgisayarcıya yönlendirdi bende bilgisayarcıyla ne alakası var dedim Vestelin ntfs yazılımının desteğinin verildiğini ve benim tv desteklediğini söylememe rağmen yine birşey anlamadı. Ve tdf arıza kaydı oluşturdular. Ne olursunuz yardımcı olun.

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,017
Hocam menü tuşuna bastım 4725 yaptım birşey çıkmadı. Ama yazılım bilgilerini burdan yazabilirim

Yazılım Sürümü
R2.1.6.0.0.V0.9.8

MAC Adresi

Seri No
290207420016

Bu arada Vestel müşteri temsilcisi yazılımı gönderdi ama tv de göremedim. Bulunduğum ildeki vestel yetkili servis geldi NTFS Desteği ne demek dediler anlamadılar ve bilgisayarcıya yönlendirdi bende bilgisayarcıyla ne alakası var dedim Vestelin ntfs yazılımının desteğinin verildiğini ve benim tv desteklediğini söylememe rağmen yine birşey anlamadı. Ve tdf arıza kaydı oluşturdular. Ne olursunuz yardımcı olun.
MB185 Ana kartların ntfs desteği var.
Flash belleğe yüklediğiniz medya ne ise onun formatı farklıdır o nedenle tv görmüyordur.
Müşteri temsilcisi yazılım gönderdi yazmışsınız yazılımı tv ye göndermedi mail adresi verdiyseniz linkini mail adresinize göndermiştir.
Mail adresi verilmediyse link telefonunuza gönderilmiştir.
Yazdığınız seri no hatalı olabilir tv arka kapak etiketindeki seri no geçerlidir.

A Çevrimdışı

alone02

Yeni Üye
6 Kas 2024
8
34
MB185 Ana kartların ntfs desteği var.
Flash belleğe yüklediğiniz medya ne ise onun formatı farklıdır o nedenle tv görmüyordur.
Müşteri temsilcisi yazılım gönderdi yazmışsınız yazılımı tv ye göndermedi mail adresi verdiyseniz linkini mail adresinize göndermiştir.
Mail adresi verilmediyse link telefonunuza gönderilmiştir.
Yazdığınız seri no hatalı olabilir tv arka kapak etiketindeki seri no geçerlidir.
Hocam öncelikle geri dönüşü yaptığınız için teşekkür ederim.
Tv fat 32 ye mkv formatlı film atıyorum görüyor.
Ama aynı filmi ntfs olarak biçimlendirdiğim flash belleğe attığımda tv görmüyor.

Müşteri temsilcisi bugün tekrar aradı dediki tbf kaydı oluşturduk, ve bize link göndermişler onu size yarın ya da gün içerisinde sizinle tekrar iletişime geçeceğiz dedi.

Şunuda gelirtmek istiyorum Müşteri temsilcisi bile bilgisayarciya yönlendiriyor müşteriyi, sanki biz neyin ne olduğunu bilmiyoruz bilgisayarciyla ne alakası var ya. Dedim kendi sunmuş olduğunuz hizmeti veremiyorsanız aldığım tv yi geri iade edecem. Benim tv desteklemeseydi 4 defa e postadan yazılımı gönderdik kontrol edin güncellemeler kısmından yazar mıydı?

temhem16 Çevrimdışı

temhem16

Aktif Üye
24 Ağu 2018
110
55

Yazılım Sürümü
R2.1.6.0.0.V0.9.8

MAC Adresi

Seri No
290207420016

Menü-Gelişmiş seçenekler 4725 yap servis menüsü çıkıyor.Bende 55UA9900 Tv var.NTFS destekliyor.Yazılım Sürümü V1.15.2.0 Android 11

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,017
Hocam öncelikle geri dönüşü yaptığınız için teşekkür ederim.
Tv fat 32 ye mkv formatlı film atıyorum görüyor.
Ama aynı filmi ntfs olarak biçimlendirdiğim flash belleğe attığımda tv görmüyor.

Müşteri temsilcisi bugün tekrar aradı dediki tbf kaydı oluşturduk, ve bize link göndermişler onu size yarın ya da gün içerisinde sizinle tekrar iletişime geçeceğiz dedi.

Şunuda gelirtmek istiyorum Müşteri temsilcisi bile bilgisayarciya yönlendiriyor müşteriyi, sanki biz neyin ne olduğunu bilmiyoruz bilgisayarciyla ne alakası var ya. Dedim kendi sunmuş olduğunuz hizmeti veremiyorsanız aldığım tv yi geri iade edecem. Benim tv desteklemeseydi 4 defa e postadan yazılımı gönderdik kontrol edin güncellemeler kısmından yazar mıydı?
Tv arka kapak resmini buraya ekler misin.

A Çevrimdışı

alone02

Yeni Üye
6 Kas 2024
8
34
Tv arka kapak resmini buraya ekler misin.
Hocam tv arkasında göremedim. Tam ortasında var mı yok mu anca tv yi Sökmem lazım. Ama tv yi aldığım kutuda barkodu SN yazan tüm bilgiler yazıyordu.
Vestel müşteri temsilcisi yardımcı olamayacaklarini söylediler karma karışık oldu işler ya, nasıl çözeriz bu sıkıntıyı
Akşam tv yi sökecem inş yaziyorsa gönderecem bilgileri inş

Menü-Gelişmiş seçenekler 4725 yap servis menüsü çıkıyor.Bende 55UA9900 Tv var.NTFS destekliyor.Yazılım Sürümü V1.15.2.0 Android 11
İnş akşam deneyecem hocam dediğinizi

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,017
Hocam tv arkasında göremedim. Tam ortasında var mı yok mu anca tv yi Sökmem lazım. Ama tv yi aldığım kutuda barkodu SN yazan tüm bilgiler yazıyordu.
Vestel müşteri temsilcisi yardımcı olamayacaklarini söylediler karma karışık oldu işler ya, nasıl çözeriz bu sıkıntıyı
Akşam tv yi sökecem inş yaziyorsa gönderecem bilgileri inş

İnş akşam deneyecem hocam dediğinizi
Arka kapağın dış yüzeyindeki barkodun tamamı

A Çevrimdışı

alone02

Yeni Üye
6 Kas 2024
8
34
IMG20241118174739.jpg
IMG20241118174754.jpg

Hangisine tıklamam gerekiyor