Mb97 Yazılım desteği kesilmiş çok eski bir ana karttır yazılımı yok android box alıp kullanın.MB97 prime video nasıl yükleyeceğim bulamadım
Tesekkur ederim ilgilendiğiniz içinMb97 Yazılım desteği kesilmiş çok eski bir ana karttır yazılımı yok android box alıp kullanın.
Önere bileceğiniz uygun android box var mı? Kusura bakmayın teknolojiden pek anlamıyorumTesekkur ederim ilgilendiğiniz için
SaolSonunda Prime video ve Disney plus lu portal .. Hangi anakartlarda calistigini deneyerek test etmeniz gerekiyor,büyük ihtimalle sertifika hatasi verebilir bazi anakartlarda..
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Dreamstar Nova Tv Box'ı alabilirsin, işini rahat görür.Tesekkur ederim ilgilendiğiniz için
Önere bileceğiniz uygun android box var mı? Kusura bakmayın teknolojiden pek anlamıyorum
Bu başlıkta android box işlenmez çünkü android konusu değil ,aşağıdaki konudan devam etmelisin ,şimdilik soruların burada kalabilir ama ekleme yapamazsın , sonra silinmesi gerekir maalesefTesekkur ederim ilgilendiğiniz için
Önere bileceğiniz uygun android box var mı? Kusura bakmayın teknolojiden pek anlamıyorum