S
skystarozzy
Yeni Üye
- 17 Eyl 2020
- 22
- 39
Merhaba resimde bulunan ürünün full yazılımını rica edebilirmiyim? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Yazılım link
Merhaba resimde bulunan ürünün full yazılımını rica edebilirmiyim? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba yazılım tvye uymadı malesef. Ben sadece panelin yazılımını rica etsem sizden ?Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın
ilk sayfadan dosyaları indirin 23194488 diye aratırsanız çıkıyor.Merhaba yazılım tvye uymadı malesef. Ben sadece panelin yazılımını rica etsem sizden ?
Tv ye farklı bir anakart mı taktınız.Merhaba yazılım tvye uymadı malesef. Ben sadece panelin yazılımını rica etsem sizden ?
hayır aslında ama açmadı malesef.Tv ye farklı bir anakart mı taktınız.
Merhaba yazılım tvye uymadı malesef. Ben sadece panelin yazılımını rica etsem sizden ?
Panel yazılımıhayır aslında ama açmadı malesef.
Panel yazılımı
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Rica ederim.Merhaba iki gündür uğraşıyorum sorunu düzelttim sayenizde teşekkürler. Yazılım çökünce internetten bulduğum mb95 kurtarma yazılımını yüklemiştim ama yüklediğim yazılım 1mblık spi içeriyormuş. Sonra sizin bana verdiğiniz yazılımı yüklememe izin vermemişti anakartım. Çünkü benim kartım 2mblık spi içeriyormuş. Sonunda mb82 kartın kurtarma yazılımı ile nvrami silip tekrardan sizin verdiğiniz yazılımı yüklemeye çalıştım. anakart kabul etti ve sorun düzeldi. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
17mb140 anakartlı cihazım yazılım arızası yaptı geçenlerde,açılıyordu fakat vestel yazısından sonra geri kapanıyordu.Yazılım attım düzeldi fakat ekran ters döndü.Yana yana panel yazılımı arıyorum fakat bulamıyorum elinde olan varsa paylaşabilir mi acaba?
Panel kodu: VES315WNDS-2D-N14
S/N: 7942638701166
Model: SATELLITE 32HB5000
PNL:23452299
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
|
Seni gece gece rahatsız ettim hakkını helal et dosyayı attım düzeldi.Allah razı olsun gece gece sevindirdin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.