Işık yanıp sönmüyor fiş takınca direk Vestel yazısında kaldıFull yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK tuşu ile yüklenecek
Işık yanıp sönmüyor fiş takınca direk Vestel yazısında kaldıFull yazılım link
OK tuşu ile yüklenecek
Orijinal full yazılım verildi. Tv yi yetkili servise de göndersen bu yazılım yüklenecek tekrar deneyin çözüm olmuyorsa donanımsal sorun vardır.Işık yanıp sönmüyor fiş takınca direk Vestel yazısında kaldı
Saol abi ts ederim yarn akşam deneyecegimOrijinal full yazılım verildi. Tv yi yetkili servise de göndersen bu yazılım yüklenecek tekrar deneyin çözüm olmuyorsa donanımsal sorun vardır.
Siz de sağolun.Saol abi ts ederim yarn akşam deneyecegim
İnternet bağlantısı yapılması lazimmidirDonanım orijinal mi?
Yazılımı yükleyebildin mi?İnternet bağlantısı yapılması lazimmidir
Bu akşam yapcam ama internette bağlantı yapılması gerekli dirYazılımı yükleyebildin mi?
Selamın aleyküm abi bizim cihaz dediğin gibi yaptık anca Vestel yazisi ters kalıyorFull yazılım link
OK tuşu ile yüklenecek
Tv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin.Merhaba. Toshiba 49l2863dat modeli PNL: 23520164 VPAZ:20274160 anakart değişimi yapıldı. İçindeki 17MB211S kartı SEG 17MB211S kart ile değiştirdim. Şu anda ters görüntü alıyorum. Panel yazılımı mevcut mudur ?
Sizin tv nin iç donanımı orijinal mi? Sormuştum cevap vermediniz. Anakart değişimi mi yaptınız. Donanım orijinal ise full yazılım vermiştim. Ters görüntü olmaz.Selamın aleyküm abi bizim cihaz dediğin gibi yaptık anca Vestel yazisi ters kalıyor
Hiç birşey sökmedim abi yemin ederim üstün de bu kart varSizin tv nin iç donanımı orijinal mi? Sormuştum cevap vermediniz. Anakart değişimi mi yaptınız. Donanım orijinal ise full yazılım vermiştim. Ters görüntü olmaz.
Tv arka kapağındaki barkodun net resmini buraya ekler misin.Hiç birşey sökmedim abi yemin ederim üstün de bu kart var