I
impressivemercy
Yeni Üye
- 4 May 2020
- 14
- 37
Klasörler içerisinde panel yazılımına ulaşamadım. Panel yazılım dosyası varsa paylaşabilir misiniz
Klasörler içerisinde panel yazılımına ulaşamadım. Panel yazılım dosyası varsa paylaşabilir misiniz
MERHABALAR TOSHIBA TV YE 211S YERINE 211 KART TAKTIM EKRAN TERS VE LVDS Sİ BOZUK SEKILDE SUAN PANEL YAZILIMI KONUSUNDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Bunun panel dosyası gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
hocam fat32 olarak biçimlendirdim pq klasörü açıp rardan çıkardığım 2 dosyayı yükledim.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Belleği değiştirmek bazen işe yarıyor ,özellikle küçük boyutlu bellekhocam fat32 olarak biçimlendirdim pq klasörü açıp rardan çıkardığım 2 dosyayı yükledim.
Usb yi tv ye taktım.Usb operation kısmına gelip kumandadan ok a bastım değişen bir şey olmadı bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Mb82 Anakart için pq klasörü oluşturmanıza gerek yok iki adet yazılımı boş flash bellek içerisine kopyalamanız yeterli geri kalan işlem usb operation satırından yapılacakhocam fat32 olarak biçimlendirdim pq klasörü açıp rardan çıkardığım 2 dosyayı yükledim.
Usb yi tv ye taktım.Usb operation kısmına gelip kumandadan ok a bastım değişen bir şey olmadı bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Mb82 Anakart için pq klasörü oluşturmanıza gerek yok iki adet yazılımı boş flash bellek içerisine kopyalamanız yeterli geri kalan işlem usb operation satırından yapılacak
Fotoyu kötü çekmişsin,yarım yani ama sanırım mb82 olsa gerek ,çünkü SVN 118806 yazılım da 0.6.6a görünüyor,gerçi karıştırmış da olabilirim
söylediginiz şekilde yaptım fakat hala değişen bir şey yok size menünün resmini atıyorum belki bir faydası olur üstte mb82 yazmıyor sanırım farklı bir yazılım var.
Merhaba üstad 23307675 numaralı panel yazılımı dosya içerisinde yok elinizde varsa yardımcı olabilir misiniz. Teşekkür ederimteşekkürler