umut4455
Aktif Üye
- 20 Tem 2020
- 52
- 26
Sökülen mb81-2 takılan mb81-2 aynıSökülen MB81 Takılan MB81 Mi?
Sökülen mb81-2 takılan mb81-2 aynıSökülen MB81 Takılan MB81 Mi?
Yazılım link
Vestel 32VH3025D panel yazılımına ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim. MB140 için varmıdırYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK tuşu ile yüklenecek
Mb81 Çalışmadı mı?Teşekkür ederim. MB140 için varmıdır
MB81 USB Girişi Çalışmıyormuş O Yüzden MB140 Takmak Zorunda kaldımMb81 Çalışmadı mı?
Görüntü mü hatalıMB81 USB Girişi Çalışmıyormuş O Yüzden MB140 Takmak Zorunda kaldım
Negatif ve ters görüntüsüGörüntü mü hatalı
Panel yazılımı için yarın bilgisayardaki arşivime bakabilirim.Negatif ve ters görüntüsü
Peki ilginiz için teşekkür ederim yarın görüşmek üzere iyi akşamlarPanel yazılımı için yarın bilgisayardaki arşivime bakabilirim.
Rica ederim size de iyi akşamlar.Peki ilginiz için teşekkür ederim yarın görüşmek üzere iyi akşamlar
Vestel 32VH3025D panel yazılımına ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Bu tv ye ait mb140 panel yazılımı yok mb81 yazılımını mb140 yazılımına çevirmeye çalıştım yüklemek zorunda değildiniz. Çalışırsa başardık demektir. Çalışmaz ise mb140 anakart zarar görebilir de görmeyebilir de sorumluluk size ait.Teşekkür ederim. MB140 için varmıdır
MB140 anakart LED ışığı sürekli yanıp sönüyorBu tv ye ait mb140 panel yazılımı yok mb81 yazılımını mb140 yazılımına çevirmeye çalıştım yüklemek zorunda değildiniz. Çalışırsa başardık demektir. Çalışmaz ise mb140 anakart zarar görebilir de görmeyebilir de sorumluluk size ait.
Panel yazılım link
Bigisayarda bir klasör oluşturun.
Adını da pq yapın.
Linkteki yazılımı zipten çıkarttıktan sonra pq isimli klasöre kopyalayın.
Pq isimli klasörü fat32 ile biçimlendirilmiş boş bir flash belleğe kopyalayın.
Flas belleği tv nin usb giriş portuna takın
Tv yi çalıştırın.
Görüntü geldikten sonra kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın gelen menüde Usb operations satırına inip kumanda üzerinden OK Tuşlayın yazılım yüklenecektir.
Tv yi kumanda ile kapatıp 10-15 Saniye sonra tekrar çalıştırın tv yeni yazılım ile çalışacaktır.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Sizide çok uğraştırdım kusura bakmayın MB82S için varmıdır panel yazılımıBu tv ye ait mb140 panel yazılımı yok mb81 yazılımını mb140 yazılımına çevirmeye çalıştım yüklemek zorunda değildiniz. Çalışırsa başardık demektir. Çalışmaz ise mb140 anakart zarar görebilir de görmeyebilir de sorumluluk size ait.
Panel yazılım link
Bigisayarda bir klasör oluşturun.
Adını da pq yapın.
Linkteki yazılımı zipten çıkarttıktan sonra pq isimli klasöre kopyalayın.
Pq isimli klasörü fat32 ile biçimlendirilmiş boş bir flash belleğe kopyalayın.
Flas belleği tv nin usb giriş portuna takın
Tv yi çalıştırın.
Görüntü geldikten sonra kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın gelen menüde Usb operations satırına inip kumanda üzerinden OK Tuşlayın yazılım yüklenecektir.
Tv yi kumanda ile kapatıp 10-15 Saniye sonra tekrar çalıştırın tv yeni yazılım ile çalışacaktır.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Vestel 32VH3025D panel yazılımına ihtiyacım var Şuanki kart MB82S yardımcı olursanız çok sevinirim
Yazılım linkMB140 anakart LED ışığı sürekli yanıp sönüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sizide çok uğraştırdım kusura bakmayın MB82S için varmıdır panel yazılımı