By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,797
Rica ederim.Çok teşekkür ederim oldu kart orjinaliydi gerçekten de çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar
Rica ederim.Çok teşekkür ederim oldu kart orjinaliydi gerçekten de çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar
Sorun nedir? Güncelleme yazılımından bahsediyorsanız maalesef yok.17MB61-2 yazılımları mevcutmu
Panel yazılımı linkpnl nosu 30073569 dosya bulamadım elinde olan varmı
hangi modele ve mainboarda göre panel yazılımı arıyorsunuz bu şekilde zor bulunur.tv kapak da bulunan model etiketin resimini yükleyiniyi akşamlar forumdaşlar pnl 23396931 yazılımı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim saygılar
23489439 olarak ararsanız bulursunuz
panel ters gösteriyor tv tamir görmedi kırmızı ışık yanıp sönüyor ve açılmıyordu 140mb olan yazılımı attım açıldı fakat ters gösteriyor bunu düzelten panel yazılımı lazım acil yukarıda verilen panel yazılımları içinde yok PNL23396931 şimdiden yardımcı olan herkeze teşekkürler
PANEL DOSYASINI BULAMADIYSANIZ PQ DOSYASINI TV DEN KOPYALAYIP BURAYA YÜKLEYİN DÜZELTİYİM23489439 olarak ararsanız bulursunuz
Full yazılım verildi.PANEL DOSYASINI BULAMADIYSANIZ PQ DOSYASINI TV DEN KOPYALAYIP BURAYA YÜKLEYİN DÜZELTİYİM
Seri numarası nedirEmeğiniz için teşekkür ederim. Benim panel resmi bu yazılımını çözebilirmisiniz