MB96' nın panel yazılımı verildi. Pq klasörü oluşturup içine atın.Merhaba telefunken tv den çıkan 17mb96 kart yerine regal televizyondan 17mb211 kart taktım ama görüntü ters geliyor yardımcı olabilir misiniz
.
Google translate:Merhaba telefunken tv den çıkan 17mb96 kart yerine regal televizyondan 17mb211 kart taktım ama görüntü ters geliyor yardımcı olabilir misiniz
.
KURTARMA AZILIMI INDIRMEK ISTIYORUM KONU DAN TALEP OLUSTURUN DIYORGoogle translate:
Slowfood'un verdiği profil çalışmıyorsa panel profilini TV'den kaydedin ve buraya gönderin.
Bütün konulara yazmanıza gerek yok diğer konuda cevap verildi.KURTARMA AZILIMI INDIRMEK ISTIYORUM KONU DAN TALEP OLUSTURUN DIYOR
panel yazılımı verildi.kolay gelsın ustam elimdekı tvnin mevcut uzerındeki 17mb140 anakartın yerine 17mb211s kart taktım lakin goruntu hem ters hemde gamalı gosterıyor yaılım konusunda yardımcı olursanız sevınırım
Cihazın etiketini paylaşırsanız yardimci olurumvestel 17mb140 23415320 panel yazılımı varmıdır
ustacım indirdiğim panel dosyasında mb140 yazıyor ben mb211 ıcın ıstemıstım yınede yazılımı tv ye yukledım lakın herhangı bır degışıklık olmadı maalesefpanel yazılımı verildi.
Bana verdiğiniz etiket uygun yazılım verdim. 23398251ustacım indirdiğim panel dosyasında mb140 yazıyor ben mb211 ıcın ıstemıstım yınede yazılımı tv ye yukledım lakın herhangı bır degışıklık olmadı maalesef
Forumu araştırın. Mb211' den panel dosyasını çekip bana gönderin düzenleyip paylaşayım. Bu arada arızalı görüntünün görselini de paylaşın.ustacım indirdiğim panel dosyasında mb140 yazıyor ben mb211 ıcın ıstemıstım yınede yazılımı tv ye yukledım lakın herhangı bır degışıklık olmadı maalesef
Panel yazılımı verildi.merhaba 43FB5000 anakart değiştirdim 17mb140 panel yazılımını bulamıyorum yardımlarınızı bekliyorum