By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Maalesefselam lg tv 42LK450-ZH BUNA VESTEL ANAKAR T 17MB211 TAKTIM PANEL VE GÖTÜNTÜ TERS YAZILIM LAZIM ACİL
Maalesefselam lg tv 42LK450-ZH BUNA VESTEL ANAKAR T 17MB211 TAKTIM PANEL VE GÖTÜNTÜ TERS YAZILIM LAZIM ACİL
Yazılım ile alakası yok donanım uyumsuzluğu var. Kabloyu taktığınızda voltaj "0" Oluyor yani kısa devre oluyor.Resmini paylaştığım Vestel tv nun panel yazılım taleb ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
Vestel tv nın aynı no model anakartı ile değiştirdim. Ana katı çıkardığım ve taktığım tvların panel modellerinde
farklılık var. Ses var. Kumanda kanal değiştiriyor. Panel soketini taktığımda ise stby ışığı yanıp sönüyor ama TV çalışmıyor. Bunun panel yazılımı ile düzeleceğini düşünüyorum.
merhaba bu mesajı göremiyorum*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılım verildi. Yükledikten sonra geri dönüş yapınız.Selam Ustalar: Model : SEG 48SD6100 -seri no: 7438166 500161 10093588 1509 500161 - 10093588 1509 PANELModel : VES480UNDS-2D- N01 2743866590157 - 23223752 panel yazılıma ihtiyacım var, temin edebilirsem çok memnun olurum. Sevgiler, saygılar, selamlar.
Sevgili ustam ilginiz için teşekkür ederim.Yazılım ile alakası yok donanım uyumsuzluğu var. Kabloyu taktığınızda voltaj "0" Oluyor yani kısa devre oluyor.
Yeni takılanı ve söküleni belirterek her iki ana kartın resmini buraya ekler misin.Sevgili ustam ilginiz için teşekkür ederim.
Orijinal anakarta yanlızca ses sorunu vardı ekran ile ilgili herhangi bir sorunu yoktu. Yerine taktığım bu anakart orjinali ile numarası aynı. Aynı yerde ojinal kart çalışıyor ses yok. Yerine taktığım bu kart ise ses var resim kaplosunu taktığımda sorun çıkarıyor. Bu anakartı paneli kırık çofu parçalanmış bir TV dan çıkardım. Kartı başka yerde denenmemiş. Ya kart bozuk yada yazılım farklı olduğu için çalışmıyor. Diye düşünüyorum.
Panel yazılım linkmerhaba bu mesajı göremiyorum