MERHABA
BENDE SEG 40SE 6500 SMART TV VAR
YOUTUBE GİREMİYORUM GÜNCELLEMEYİ YÜKLEDİĞİM HALDE
17MB97-17MB98 YÜKLEDİM
Kumandadan ok tuşuna basın kanal tablosu karşınıza gelecektir. Sağ tuş yaparsanız düzenle kısmına geçecek ve hangi kanalı taşımanız gerikiyirsa üstüne gelip ok tuşuna bas ?Merhaba. Regal 58RH0LU 146 led tv aldım. Kanallar otomatik sıralı bunları kendimiz sıralamak mümkünmü menüden seçenek bulamadım çözümü varmıdır teşekkür ederim.
Linkte cevap yazıldı.Hocam güncelleme yaparken yuzde97 de kalyr
Ana kartınız mb140 mi ? V0 la başlıyorsa bu yükleniyorTransition yazılım nedir bilmiyorum nerden indirecem ve cre ve titanyum var
flashı taktığımızda tv açık mı olacak kapalı mı?Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Fiş prizden çekikken işlemlere başlanacakflashı taktığımızda tv açık mı olacak kapalı mı?
Tv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin.hocam kolay gelsin. vestel 50 ud 8800 smart tv ye sahibim. servise menüden fabrika ayarlarına reset yaparken tv kapandı tekrar actıgım zaman sadece vestel logosu geliyor sonra kırmızı ışık yanıp sönüyor. hiçbir tuş çalışmıyor görüntüde de gelmiyor.Sanırım takrar yazılım yüklemek gerekecek bu konuda bana yardımcı olur musunuz. 17MB130p ana karta sahip ama dediğim gibi su an hiçbir yere girmedeği için servis menüsünü açamıyorum