hakbulut06
Yeni Üye
tekrar deniyorum fakat 1dk olmadan vestel yazızı gelip gidiyor ve yanıp sönen ısık yavasa geciyoren baba 5-10 dk ,
fişi çekip işlemi tekrar deneybilirsiniz bende o zamana kadar uplad eder link paylaşırım
tekrar deniyorum fakat 1dk olmadan vestel yazızı gelip gidiyor ve yanıp sönen ısık yavasa geciyoren baba 5-10 dk ,
fişi çekip işlemi tekrar deneybilirsiniz bende o zamana kadar uplad eder link paylaşırım
sizlik bir durum yok efendim. siz söylediniz. peki baska yazılımı tv acılmadan yuklenebilir mi
deniyorum efendimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
burdaki yazılımalrı da teker teker denermisin
2. olanı ilk denemek istedim ve sorunum halloldu cok cok tesekkür ederim.deniyorum efendim
daha bızıklamadeniyorum efendim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2. olanı ilk denemek istedim ve sorunum halloldu cok cok tesekkür ederim.
zaten yüksek versiyon 
tamamdır efendim.tesekkür ederimdaha bızıklama zaten yüksek versiyon![]()
. farklı bir konu olacak ama tv listesi var mı acaba guncelkanal listesi mi ?tamamdır efendim.tesekkür ederim. farklı bir konu olacak ama tv listesi var mı acaba guncel
evet efendimkanal listesi mi ?
bu linkte herşey mevcutevet efendim
tesekkür ederim tekrar hersey içinbu linkte herşey mevcut
VESTEL USB 'DEN KANAL YÜKLEME-YEDEK ALMA RESİMLİ ANLATIM
Merhaba, Vestel ve bütün vestele bağlı ürünler için kanal listesinin usbden nasıl yüklenir, yada nasıl yedek alınır. Kanal tablosu yükleyeceksiniz bütün adımlar izlenir. Kanal tablosu yedeğini almak isterseniz 3-4-5-6 adımlarına bakmanız yeterlidir. Kanal tablosu indirme linki: *** Gizli metin...tavsiyeforumu.com
ben teşekkür ederimtesekkür ederim tekrar hersey için
içeriği göremiyorum cevapta yazdım ama sorun nedirben teşekkür ederim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
|