Serhatayaz1
Yeni Üye
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimGüncelleme yapmaya çalışmayın. Sizin tv nin en güncel budur.
Tavsiye formu kuran @Sota ya
Benim gibi emeği geçen @teknovest @teraspy @Umut Barış @Ado adına teşekkürünü aldım
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimGüncelleme yapmaya çalışmayın. Sizin tv nin en güncel budur.
Tavsiye formu kuran @Sota ya
Benim gibi emeği geçen @teknovest @teraspy @Umut Barış @Ado adına teşekkürünü aldım
Kullanım saati çok az görünüyor,daha önce yazılım atıldımı acaba,merak ettiğim için sordum,çünkü tv mb95 kartlı.Güncel yazılım varmı bu model için ?
@teknovest :vestel turkey device does not appear in the system for that software exportsMerhaba! I need full firmware for JVC LT32VH52K ,led is just blinking.
If you don't have original with JVC logo ,you can upload any other version ,SEG,VESTEL,Telefunken,Hitachi etc...
Thanks!
![]()
![]()
Ben yazılım yüklemesi yapmadım ama servise gittiğinde yapılmış olabilir. Tvde sorun yok ama smart kısmında sıkıntı var internete bazen hiç bağlanmıyor bağlansada yavaş onun için yazılım güncellemesi varmı diye dormuştum. @teraspy teşekkür bu arada yardımlarınız içinKullanım saati çok az görünüyor,daha önce yazılım atıldımı acaba,merak ettiğim için sordum,çünkü tv mb95 kartlı.
Ayrıca nacizane fikrimi sorarsan eğer; tv'de sorun yoksa asla yazılım yükseltme bu kart için.

Merhaba, Finlux 40FX7440F SN: 7110489 300111
Smart özelliğindeki bazı uygulamalar açılmıyor,
Şimdiden teşekkürler.
RESİMLER
Hayır maalesef yüklenmiyor...Arkadaşlar buna uygulama yükleniyormu
Sevgili Kara67 ,çok kısa yazıyorsun,soruların yuvarlak oluyorHiç birşey yapamaz mıyız