Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

I have this:
Finlux 55-FUA-7020 main 17MB120 panel VES550QNDS-2D-N12
Merhaba. Cevabınız için çok teşekkür ederim. İlk kurulumdan sonra TV daha iyi açılıyor.
Görünüşe göre bu, yazılımla ilgili çipte hasara yol açan açık bir sorun.
Yardımınız için çok minnettar olurum.

Merhaba. Cevabınız için çok teşekkür ederim. İlk kurulumdan sonra TV daha iyi açılıyor.
Görünüşe göre bu, yazılımla ilgili çipte hasara yol açan açık bir sorun.
Yardımınız için çok minnettar olurum.
Full software. Try the software at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

1..jpeg

2..jpeg

Cod panel PT320AT02-2 v2.0 = VES315WNGH-2D-N51 ????
Cod main (17MBxxx) ??? 17MB211S ???? 17MB110S ???.
google translate:
Verileri nasıl gireceğinizi bilmiyorsanız, panel profilini TV'den kaydedip buraya gönderebilirsiniz, böylece biz de onu değiştirebiliriz. Bu dosya downloadpq.mbxxx klasöründe kaydedilir.

USB bellekte pq adında bir klasör oluşturun. PCF ve ptf dosyalarını sıkıştırılmış dosyadan çıkarın ve bu klasöre yerleştirin.
Panel profile:
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)

Merhabalar bana bu cihazın yazılımı gerekli bir yazılım atmayı deneyeceğim. Cihaz açılıyor reset atıyor bazende kapanmıyor açılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_4171.jpeg
IMG_4190.jpeg

Merhabalar bana bu cihazın yazılımı gerekli bir yazılım atmayı deneyeceğim. Cihaz açılıyor reset atıyor bazende kapanmıyor açılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_4171.jpeg
IMG_4190.jpeg
Try recovery software.
Kurulum talimatları da mevcuttur.

bunun kurtarma yazilimi varmi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

USB bellekte pq adında bir klasör oluşturun. PCF ve ptf dosyalarını sıkıştırılmış dosyadan çıkarın ve bu klasöre yerleştirin.
Panel profile:
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)

Panel profile:

32fd7100b450626e113760e3.jpeg

buna kurtarma yazılımı abılır mıyım vestel yazıp kapanıyor

Son düzenleme:

Google translate:
1. 17MB211 için kurtarma yazılımı bulunmamaktadır.
2. Aldığınız panel profilini televizyona kopyalamak bu kadar zor mu? Sorunu hemen çözün.
3. Kurulum talimatları da elinizde. Sadece 1 dakika sürüyor.

IMG_4171.jpeg
IMG_4190.jpeg
Yazılımı USB ye attım ama bir türlü yükleme moduna tv geçmiyor 2 tane USB denedim. Yardımcı olabilir misiniz?

Yazılımı USB ye attım ama bir türlü yükleme moduna tv geçmiyor 2 tane USB denedim. Yardımcı olabilir misiniz?
Üzgünüm. Türkiye'de satılan televizyonlar için yazılımım yok. Lütfen başka bir meslektaşımızın yardımını bekleyin.

RESİM deki cihaza kumanda ile basıyorum kırmızı ışık bir kere yanıp söndükten sonra sabit kırmızı yanmaya devam ediyor ama televizyon açılmyor. Sanırım yazılım atarak çözülüyormuş bu sorun yardımcı olursanız sevinirim

95685b8b-3d19-4a95-ae82-2047e0d4d6c1-1.jpg

Geri
Üst Alt