Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Ustalarım bu yönlendirdiğiniz yerdeki dosya Menü 1505 ile yüklenen çekirdek yazılım. Benim cihazın kurtarılması ve sıfırlanması için titreşerek (OK tuşuyla) yüklenen Kök/Full yazılıma ihtiyacım var

Ustalarım bu yönlendirdiğiniz yerdeki dosya Menü 1505 ile yüklenen çekirdek yazılım. Benim cihazın kurtarılması ve sıfırlanması için titreşerek (OK tuşuyla) yüklenen Kök/Full yazılıma ihtiyacım var.
kök yazılımı arızalı tv veriyoruz. Verdiğim yazılımla güncelleyip servis menüsü diagnostic sekmesinden cihazı sıfırlayıp yeniden kurun

1000121462.jpg

Cihazım bu tv açılmıyor fişi takılı iken sürekli aşağıda kırmızı ışık yanıyor kumanda tepki vermiyor bir kaç yöntem denedim ama olmadı. Kırtarma yazılımı gerekli yardımcı olur musunuz.

1000121462.jpg

Cihazım bu tv açılmıyor fişi takılı iken sürekli aşağıda kırmızı ışık yanıyor kumanda tepki vermiyor bir kaç yöntem denedim ama olmadı. Kırtarma yazılımı gerekli yardımcı olur musunuz.
kırmızı ışık sabit mi yoksa yanıp sönme durumunda mı.?

Sabit
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sabit

1. Televizyonun fişini prizden çekin.
  2. Fişi çekik haldeyken, televizyonun arkasında veya alt kenarında bulunan fiziksel açma/kapama (Power) düğmesine 20-30 saniye boyunca basılı tutun. (Bu işlem içindeki elektriği tamamen boşaltır).
  3. Elinizi düğmeden çektikten sonra en az 5 dakika bekleyin.
  4. Fişi doğrudan duvar prizine takın (varsa üçlü priz kullanmamaya çalışın) ve açmayı deneyin.

2. Kumanda ile Güç Sıfırlama​

Eğer televizyonun stand-by (bekleme) ışığı yanıyor ama kumandaya tepki vermiyorsa:

• Kumandanın Açma/Kapama (Power) tuşuna elinizi çekmeden en az 5-10 saniye boyunca basılı tutun. Bazı Android modeller bu komutla kendini zorunlu olarak yeniden başlatır.

3. Arka Panel Kontrolü​

Televizyonun sağ veya sol arkasında (bazen alt kenarda) küçük bir joystick veya tek bir kontrol düğmesi yer alır. Kumandayı devre dışı bırakarak açmayı denemek için:

• Bu düğmeye bir kez basarak veya ortasına basılı tutarak televizyonun tetiklenip tetiklenmediğini kontrol edin.

Bunların hepsini yaptım değişiklik olmadı

Selamın aleyküm Regal TV de özellikle son zamanlarda iyice artan bir takım sorunlar mevcut.Cihaz tamir vs görmedi anakart değişikliği olmadı.Tv bazen hiç sorunsuz kısa sürede açılıyor internete bağlanıyor YouTube vs giriyor ama büyük çoğunlukla açılması uzun sürüyor bazen Regal yazısı bile geç geliyor.Takılınca kapanması vs uzun sürüyor.Youtube ıntrosunsan sonra siyah ekranda kalıyor hesap seçim kısmı gelmiyor.Özellikle son bir haftadır hdmı dan ps5 e veya TV box a almak istediğimde bile geçmiyor cihaz.Örneğin TV box kaynağını seçiyorum ledler yanıyor ama geçiş olmuyor ve kaynaklar kısmına tekrar bastığımda seçili kaynak TV de görünüyor.12.25 te gelen son yazılımdan sonra iyice suyu çıktı bu durumun yazılım illa güncel olsun diye bir derdim yok sürüm düşürmem gerekiyorsa onu yapalım.Bir şekilde Sorunu çözme şansımız olursa çok memnun olurum yoksa balkondan atmama az kaldı 😅

1000297600.jpg
1000299697.jpg

Son düzenleme:
yapay zeka çok biliyorsa size uygun yazılımı versin.!
Tabiki siz daha iyi bilirsiniz ustad. Bizimki bir umut işte anakart a qirmeden kurtarırmıyız diye. Ama anlaşılan umut yok. Sabrınız için teşekkür ederim.

Merhaba Bulgaristandan yaziyorum. Bende Hitachi 55HK4W64 17MB130P SERIAL NUMARASI 7981053800101 TELEVIZIYON VAR. Rica ederim bana bu modele firmware verebilirsiniz mi?

Merhama acil bu Hitachi televiziyona firmware alabilirmiyim. Onceden tesekurler! 55HK4W64 17MB130P SN7981053800101 PANEL: VES55QNDS-2D-N13 Onceden tesekur ederim!
Uygun olan linkteki ilk mesajı okuyunuz.
Arızalı TV için yazılım talep konusu TIKLA
TV yazılım güncelleme talep konusu TIKLA

Uygun olan linkteki ilk mesajı okuyunuz.
Arızalı TV için yazılım talep konusu TIKLA
TV yazılım güncelleme talep konusu TIKLA
Televiziyon calisti ,ama maalesef yanlis firmware yüklemesim. Şimdi televiziyon logosu Techwood oldu menü başka ,orijinal kumanda çalışmıyor . Bana orijinal firmware bulabilirseniz çok sevinirim. İşte fotolar.

1000726614.jpeg
1000726428.jpg
1000728386.jpeg

Geri
Üst Alt