Bu cihaz için 2 yıl önce size yazılım vermişiz yazılım elinizde yok mu.?Selamlar. Toshiba TV Açılırken sürekli kapanıyor. Yazılım atılması mı gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
![]()
Bu cihaz için 2 yıl önce size yazılım vermişiz yazılım elinizde yok mu.?Selamlar. Toshiba TV Açılırken sürekli kapanıyor. Yazılım atılması mı gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
![]()
Hocam denedik. TV açıldı bi kaç gün sonra yine kapandı. O zamandan beri bekliyor TelevizyonBu cihaz için 2 yıl önce size yazılım vermişiz yazılım elinizde yok mu.?
tekrardan yetki veriyorum yazılımı indirip tekrar dene.Hocam denedik. TV açıldı bi kaç gün sonra yine kapandı. O zamandan beri bekliyor Televizyon
yazılımı yükleyip sonucu yazVestel 55UA600 Televisyonum. Herhangi Bir Değişen Parçası Yok. Depolama Dolu Uyarısı verdi ve Açılmadı TV. Sonrasında Bir Yazılım İle GÜncelledim Açıldı Ancak Ekran 2 ye Bölünerek Açılıyor. Doğru Yazılım Değildi. Uygun Yazılım Arıyorum.. Teşekkür Ederim.
![]()
Bir Önceki Mesajda Belirttim Durumuyazılımı yükleyip sonucu yaz
Bende başka uygun yazılım yokMaalesef yazılım yüklenmiyor. USB yi MBR ve FAT32 Şeklinde Bçimlendirdim. Yüklemedi, Terminal Komutları İle Belleği Tekrar Biçimlendirdim Yine Yazılım Yüklenmedi. Dosya Uzanstısını .bin ile Değiştrdim Tekrar Yükledim Ancak Yine Yazılım Yüklenemedi. Halen 2 Parça Olarak Açılıyor Ekran ve Yzaılım Yükleme Aşamasına Geçemiyorum. İlk Açılırken Mavi Ekran Upgrade Ekranı Geliyor 1 sn Kadar ve Sonrasında Yazılım Yüklenemeden Tekrar AÇılıyor.
S.a le 46f7440 46inc smart led .Full yazılım rica edebilir miyim.Sorun stand by ışığı yanıp sönüyor.