Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.iyi günler
SEG 40SC5600 40" UYDU ALICILI LED TV ARIZALANDI AÇILMIYOR
SEG logosu iki kere geliyor sonra gidiyor GÖRÜNTÜ VE SES YOK.
versiyon öğrenme servis menüsüne girmek için MENÜ SONRA 4725 bastığımızda menüye girmiyor
bu arada
![]()
![]()
![]()
Linkteki ilk mesajı okuyunuz.Merhabalar, SEG LE24SAT275-B PLUS 10098363 televizyonum seg logosu çıktıktan sonra kapanıyor. Hangi yazılımı yüklemem gerekir?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.Dostlar merhaba. Televizyon hi-level fakat içindeki kartta Vestel yazıyor
Resimleri ekliyorum. Stand-by ışığı sürekli yanıp sönüyor bu TV için yazılım talep ediyorum.
![]()
![]()
![]()
Linkteki ilk mesajı okuyunuz.Kırmızı ışık yanıp sönüyor bende de 49hl550 için paylaşılan dosyayı deneyeceğim. Sonucu yazarım
Linkteki ilk mesajı okuyunuz.
Arızalı TV için yazılım talep konusu TIKLA
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.![]()
Anakart değişmedi televizyon daha önce herhangi bir işlem görmedi.
Hocam merhaba. Yüklemeyi yaptık. Güzelce yanıp söndü lambası. Ekrana ışık geliyor fakat sanırım bu yazılım uymadı televizyona :(Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.
Full yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Hocam merhaba. Yüklemeyi yaptık. Güzelce yanıp söndü lambası. Ekrana ışık geliyor fakat sanırım bu yazılım uymadı televizyona :(
Hocam bu konuları bilmediğim için soruyorum lütfen kusura bakmayın. Full yazılım dediğiniz Titanium 1 mi? Diğerlerini zaten indiremiyorum. İçinde 2 tane dosya çıkıyor birisi text dosya. Diğeri bin dosyası. Yükleme yapıyoruz fakat yine olmuyor. Başka bir yazılım mı denememiz lazım acaba?Full yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Eyvallah şimdi oldu hocam. Ben tam anlayamadım. Full yazılım kısmından ilgili yazılımı indirdim oldu. Yalnız elimizde bir kart daha var o kart için de yazılımı indirme yetki verebilirmisiniz?Full yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
MaalesefMerhabalar sanırım güncellemeden dolayı bir problem oldu 1 ya da 2 gün önce güncelleme yapmıştım. Televizyon fişe takılı olduğu sürece sürekli kendini otomatik açıp kapatıyor bazen bir menüye bazen de en son açık olan kanala atıyor ama kontrol hiçbir şekilde bende değil.
Seri No:8560060 000803 Panel No:23678984 yazılım atarsam düzelir mi ? ve nasıl yazılımı yükleyebilirim. Talimatlar ile paylaşırsanız memnun olurum.
![]()
Diğer ustalardan cevap bekleyin.Bilgilerini Yazdığınız yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Hocam bu konuları bilmediğim için soruyorum lütfen kusura bakmayın. Full yazılım dediğiniz Titanium 1 mi? Diğerlerini zaten indiremiyorum. İçinde 2 tane dosya çıkıyor birisi text dosya. Diğeri bin dosyası. Yükleme yapıyoruz fakat yine olmuyor. Başka bir yazılım mı denememiz lazım acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eyvallah şimdi oldu hocam. Ben tam anlayamadım. Full yazılım kısmından ilgili yazılımı indirdim oldu. Yalnız elimizde bir kart daha var o kart için de yazılımı indirme yetki verebilirmisiniz?
7908359 - 7941911 - 7900235 - 10111627 - MB140 - VESTEL
buraya sizin dışınızda bakan birileri varmıMaalesefDiğer ustalardan cevap bekleyin.