Tekrar merhaba full yazılım da ekran ters geldi ama yine tam olarak acılmıyor İlginiz için teşekkür ederim anakart değiştirip denerim artıkfull yazılım gönderdim yükleyip sonucu yazın
Tekrar merhaba full yazılım da ekran ters geldi ama yine tam olarak acılmıyor İlginiz için teşekkür ederim anakart değiştirip denerim artıkfull yazılım gönderdim yükleyip sonucu yazın
Anakart arızalıdır.Tekrar merhaba full yazılım da ekran ters geldi ama yine tam olarak acılmıyor İlginiz için teşekkür ederim anakart değiştirip denerim artık
![]()
PIA ENVIAR OBRIGADOTenho para o painel 17MB130 o modelo VES490QNDS-2D-N12 ou para o painel 17MB130S o modelo VES490QNDL-2D-N11.
1. What TV is this about?PODIA ENVIAR O SOFT OBRIGADO
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
PIA ENVIAR OBRIGADO
etiketi paylaşın17MB82S anakart, VES420UNVL-2D-N01 panel ve 23207526 seri numaralı Vestel TV için full yazılım lazım.
Led bar arızası olabilir ekranı fenerle kontrol edinMerhaba benim hi level TV program atınca çalışmıştı ancak simdi yine gitti programı yeniledim bu defa ses var görüntü yandan bakıldığında çok hafif var gibi ama hiç görünmüyor neredeyse neden olabilir yardımcı olabilir misiniz
malesef etiketi paylaşamıyorum söküldüğü için sorunum ise televizyonu açtığımda sadece vestel logosunun gelmesi ve ardından siyah ekran olması kırmızı ışıhında yanıp sönmesi ve bi anda durmasıdıretiketi paylaşın
Bildirim ile verilen yazılımı yükleyip sonucu yazın.malesef etiketi paylaşamıyorum söküldüğü için sorunum ise televizyonu açtığımda sadece vestel logosunun gelmesi ve ardından siyah ekran olması kırmızı ışıhında yanıp sönmesi ve bi anda durmasıdır
Besleme kartı ve ledler kontrol edilmelidir.Merhaba benim hi level TV program atınca çalışmıştı ancak simdi yine gitti programı yeniledim bu defa ses var görüntü yandan bakıldığında çok hafif var gibi ama hiç görünmüyor neredeyse neden olabilir yardımcı olabilir misiniz
verdiğiniz yazılımı talimatlara uyarak yaptım ancak kırmızı ışık 5 saniye yandı sonra vestel logosu geldi ve kırmızı ışık yine aynı şekilde söndü şuan hiçbirşeye tepki vermiyo siyah ekranda takılı kaldı önceden olduğu gibiBildirim ile verilen yazılımı yükleyip sonucu yazın.
yazılımı yükleyip sonucu yazınmerhaba iyi günler. vestel tv için ful yazılım lazım.
101232031909900631
sn: 8314082 900631
![]()