Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

mb140 kartlar yazılımı alma konusunda sorun çıkarır. Rufus programıyla flash belleğinizi Fat32 MBR olarak biçimlendirin verdiğim yazılımı tekrar deneyin olmazsa yine konuşuruz
Merhaba dediğinizi yaptım, rufus ile fat32 mbr olarak biçimlendirdim flash belleği şimdi yeniden denedim ama maalesef yine kırmızı ışık hızlı bir şekilde yanıp sönüyor ama ekran gelmiyor şu an 6 dakika oldu bekliyorum hala, acaba donanımsal bir sıkıntı olabilir mi?

Καλημέρα.
Έχει κανείς το λογισμικό για την τηλεόραση JVC μου; Το μοντέλο είναι JVC LT-50K880. Η μητρική πλακέτα είναι 17MB130s και το πάνελ είναι VES500QNDC-2D-N14. Ευχαριστώ!

Καλημέρα.
Έχει κανείς το λογισμικό για την τηλεόραση JVC μου; Το μοντέλο είναι JVC LT-50K880. Η μητρική πλακέτα είναι 17MB130s και το πάνελ είναι VES500QNDC-2D-N14. Ευχαριστώ!
This forum is written in Turkish or English.
You didn't even write what the problem is with the TV.
You have the software below. You try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

lg panel sunny 32dld03 yazılım verebilir misiniz?

Merhaba TV logo da kalıyor açılmıyor.
Kurtarma yazılımına ihtiyacım var.Anakart orjinali değişim olmadı. Teşekkür ederim

125514.jpg
125505.jpg
125501.jpg

Vestel MB211 için kök yazılım dosyası mevcut mu acaba?

This forum is written in Turkish or English.
You didn't even write what the problem is with the TV.
You have the software below. You try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Çok teşekkür ederim! Ve hatam için özür dilerim. Deneyip sonucu bildireceğim. USB FAT32, kontrol panelindeki "Tamam" düğmesine bastım ve televizyonu prize taktım.

Çok teşekkür ederim! Ve hatam için özür dilerim. Deneyip sonucu bildireceğim. USB FAT32, kontrol panelindeki "Tamam" düğmesine bastım ve televizyonu prize taktım.
Unzip and put the 4 files on the stick.
Press the OK key and hold it until the STBY LED on the TV flashes quickly.

Merhaba tekrar Denemek için bu tv nin full sürümünü paylaşabilir misiniz lütfen kurtarma işe yaramadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, ekli fotodaki vestel tvme forumdan bulup 2 adet yazılım denemesi yaptım ama 15-20 dk beklememe rağmen bir ilerleme olmadı yani yv açılmadı. Fotoyu ekliyorum full yazılım mı gerekir acaba yoksa kurtarma yazılımını mı hatalı yükledik nasıl anlayabilirim

20260405_230350.jpg

Resim biraz bulanıktı tekrar yükledim, şimdi usb bellek i çıkardım yine vestel ekranı geliyor ve kırmızı ışık yanıp sönüyor bir değişiklik olmadı

17754211571067216057796746214069.jpg

Merhaba dediğinizi yaptım, rufus ile fat32 mbr olarak biçimlendirdim flash belleği şimdi yeniden denedim ama maalesef yine kırmızı ışık hızlı bir şekilde yanıp sönüyor ama ekran gelmiyor şu an 6 dakika oldu bekliyorum hala, acaba donanımsal bir sıkıntı olabilir mi?
(alıntı yapmayı unutmuşum) bu tv ye kurtarma bir işe yaramadı full sürümü deneyebilir miyim paylaşırsanız 🙏

Merhaba tekrar Denemek için bu tv nin full sürümünü paylaşabilir misiniz lütfen kurtarma işe yaramadı

(alıntı yapmayı unutmuşum) bu tv ye kurtarma bir işe yaramadı full sürümü deneyebilir miyim paylaşırsanız 🙏
başka yazılım verdim

Merhaba arkadaşlar
altta resmi bununan tv android stanby da duruyor acılmıyor sanırım çökmüş besleme filan denendi donanımsal bir arıza bulunamadı yazılımı varsa alabilirmiyim acaba?

1000512562.jpg

100051256254d7f83ef11e0913.jpg

Kullanıcılar için gizli metin: Alex76

Geri
Üst Alt