Tvde yaşına ve teknolojik yapısına göre en güncel yazılım yüklü![]()
Güncel yazılım varmı bazen Kanal geçişlerinde sinyal gelmiyor bir iki Kanal değiştirdim zaman sinyal geliyor
![]()
İlk kurulum deneyin kurulum aşamasında HBB kapatın.Doğru. Ancak önüne beyaz ekran bir yazı geliyor. Ses var görüntü yok. Ne yaparsam gitmiyor. Ayarlar ve diğer ayarlar kısmında HBC gibi bir yer var onu açık kapalı hale getiriyorum televizyonu fişten çekip kapatıyorum nafile. Bu nedenle core yazılım atmak istiyordum. Çökerse diye ihtimalen ful orjinal yazılım talep etmiştim. Saygılar.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını dikkatlice okuyun uygulayın sonucu yazın.Not: Yazılıma gerek olup olmadığını tam olarak bilmemekle birlikte yanlış anlaşılmamak için buraya da yorum olarak attım arzumu. Bu işlerle ilk defa ilgilenenler için ana bir konu hazırlanıp sabitlense ve alt konular o konunun içinde verilse daha iyi olur acemiler için. Mesela ben şu an buraya konu açmam doğru mu oldu yanlış mı oldu bilmiyorum çünkü direkt full yazılım istemiyorum sadece bir sorunum var onun yazılımla ilgili olabileceğine dair emareler gördüm.
Yaklaşık 10 senelik TV bir ara çok eskiden oynatıyordu sonra bozuldu Youtube ile anlaşmasını mı feshetmişti bir şey olmuştu hatırlamıyorum hiç girilmiyordu. Şimdi tekrar baktım giriliyor ama videoları oynatmıyor.
TV'ye USB ile yazılım yüklendiğini öğrendim sonra internette araştırırken burayı buldum. Şu an yazılım sürümü 3.7.5 gözüküyor TV'de
Yazılım için bu görseldeki hangi bilgilere ihtiyaç var buraya atabilecek birisi var mı?
Ben bayağı yabancısıyım konunun core ve full yazılım farkı ne oluyor tam olarak?
![]()
Çok teşekkür ederim hocam ama ben Vestel'e eposta da atmıştım maalesef böyle bir cevap geldi.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını dikkatlice okuyun uygulayın sonucu yazın.
NOT: Eklediğin videoyu boş ver. Talimatı uygula
HBB yi kapatıyorum olmuyor. Açıyorum olmuyor. Neyse teşekkürlerİlk kurulum deneyin kurulum aşamasında HBB kapatın.
MERHABA SKYTECH 4350B MODEL TV AÇILIŞ LOGOSUNDA KALIYOR.FULL YAZILIM İSTİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER
![]()

Yazılımı yüklediniz mi?Çok teşekkür ederim hocam ama ben Vestel'e eposta da atmıştım maalesef böyle bir cevap geldi.
Merhaba,
Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Paylaşmış olduğunuz modelde ürünümüz için kontrol ettik. Youtube uygulamasında yükleniyor uyarısı almanızın veya giriş yaptığınızda videonun oynatılmamasının nedeni Youtube uygulamasının yeni versiyona geçiş yapmasıdır. Memnuniyetiniz için yazılımsal çözüm sunmaya çalışıyoruz fakat Youtube uygulamasının yeni versiyonunun, ürünün mevcut donanımı ile uyumlu olmadığı, AR-GE Departmanımız; tarafından tespit edilmiştir. Üzülerek tarafımızdan yapılabilecek ek bir işlem olmadığı bilgisini paylaşmak istiyoruz.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın yazılım üç tv için kullanılabilir.Merhaba, 3 adet VESTEL markalı arızalı TVmiz var. Bunlar için kurtarma yazılımı talep ediyorum.
Etiket görsellerini paylaşıyorum.
![]()
![]()
![]()
Hocam indirdim de sonra bu Vestel Müşteri Hizmetleri'nin mesajını görünce yazılımla alakası yokmuş deyip vazgeçtim ama şimdi siz böyle sorunca merak ettim gene de düzelebilir mi? Yazılımların TV'yi bozma ihtimali de varmış o yüzden denemek istemedim ama böyle bir ihtimal varsa eğer denemek isterim sizin vereceğiniz cevaba göre artık.Yazılımı yüklediniz mi?