Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,547
Verdiğim yazılımı deneyip bilgi verinKusura bakmayın resmi düzelttim
Verdiğim yazılımı deneyip bilgi verinKusura bakmayın resmi düzelttim
Google translate:......
![]()
![]()
yükledim tesekkürler logo REGAL yapabilmek mümkün mü?Google translate:
Dosyalara arşivleme yapmadan erişebiliyorsunuz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Google translateyükledim tesekkürler logo REGAL yapabilmek mümkün mü?
Logo linktedir.yükledim tesekkürler logo REGAL yapabilmek mümkün mü?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Selamünaleyküm 17mb 82s kurtarma yazılımı lazım sitede göremedim bağlantı ve 82 var S olan yok galiba
![]()
Hocam merhabalar tekrardan verdiğiniz yazılımı da denedim yine olmadı kapağı açıp içerdeki etiketin de fotoğrafını çektim belki faydalı başka bir bilgi vardır dışarıdaki kapak üstü etiketten diye .başka yazılım verdim
Tv ters açıldı hocam uydulu tv 17mb82sYazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Her yere konu açmayalım, buradan devam edelimTv ters açıldı hocam uydulu tv 17mb82s
![]()

tamam hocam pardon tv ters açıldı bende ona cevap verdim mb82s lazım bunlar açmadı yaHer yere konu açmayalım, buradan devam edelim![]()
Google translate:tamam hocam pardon tv ters açıldı bende ona cevap verdim mb82s lazım bunlar açmadı ya
Google translate:
Eğer bu konuda yetenekliyseniz, 2 dakikada çözebilirsiniz. TV'den profili kaydedin ve buraya gönderin. READ adlı bir klasöre kaydedilir.
fat32 ile formatlı usb belleğe boş klasör yarat, adını read olarak değiştir,menüden usb oprationsta ok tıklayıp profilleri altamam hocam pardon tv ters açıldı bende ona cevap verdim mb82s lazım bunlar açmadı ya