Main 17MB211S panel VES430UNDH-2D-N41 ?????
Bu bilgilere ulaşmak için açmamız mı gerekiyor?Main 17MB211S panel VES430UNDH-2D-N41 ?????
Evet.Bu bilgilere ulaşmak için açmamız mı gerekiyor?
Yarın açar size bilgi veririm. İlginize teşekkür ederim.
Google translate:bendede finlux 32 ekran tv fişi takınca var kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyordu tv tamircisinden besleme kartının aynısından aldım sorun aynen devam etti sonra yazılım problemi olacağını öğrendim internet cafeden 17mb82 yazılımını indirdim flasha attım kumanda ile gerekli şeyleri uyguladım yanıp yanıp söndü bekledim uzun süre sonra kırmızı ışık normal çalışmaya başladı ama ekrana görüntü gelmiyordu karta bakınca 17mbs82s yazdığını gördüm S ekini görmemişim .galiba yanlış yazılım yükledim fotoğrafları ekliyorum inş vardır elinizde bir yol gösterin
![]()
![]()
![]()
![]()
Yarını bekleyemedim. Televizyonsuzluktan açtım. aşağıda iki resim var. Umarım bu bilgiler işe yarar.Yarın açar size bilgi veririm. İlginize teşekkür ederim.
Üzerinde panel kodu (VESXXXXXX-XX-XX) bulunan küçük, beyaz bir etikettir.Yarını bekleyemedim. Televizyonsuzluktan açtım. aşağıda iki resim var. Umarım bu bilgiler işe yarar.
![]()
![]()
Main 17MB211S panel VES430UNDH-2D-N41 ?????
Üzerinde panel kodu (VESXXXXXX-XX-XX) bulunan küçük, beyaz bir etikettir.
VES430UNDH-2D-N41 ?????
Bende bu var. Denemek tamamen sizin sorumluluğunuzda.Yarını bekleyemedim. Televizyonsuzluktan açtım. aşağıda iki resim var. Umarım bu bilgiler işe yarar.
![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim. İşlemi yapıp size de bilgi vereceğim.Bende bu var. Denemek tamamen sizin sorumluluğunuzda.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Talimatı uyguladım ama kırmızıdan yeşile dönmedi.Bende bu var. Denemek tamamen sizin sorumluluğunuzda.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Maalesef arşivimde sadece bunlar var.Teşekkür ederim. İşlemi yapıp size de bilgi vereceğim.
Talimatı uyguladım ama kırmızıdan yeşile dönmedi.