Greetings, I have successfully installed the software and the device is fully operational. However, the startup logo appears as VESTEL rather than VOX. All other features are working correctly. Best regards.Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
MERRY CHRISTMAS !Greetings, I have successfully installed the software and the device is fully operational. However, the startup logo appears as VESTEL rather than VOX. All other features are working correctly. Best regards.

sabit kırmızı ışık hatası donanımsal sorunlardan kaynaklı olur.Tv orijinal herhangi bir değişim veya tamir görmedi. 49UA3A63DT modeli Toshiba Android cihaz.
HDMI bağlantısı ile Playstation oynanırken ekran kapandı. Işık sürekli olarak kırmızı durumunda. Fişten çekip tekrar takıldığında da 1 saniyeden az bir süre yeşil ışık görünüyor sonrasında yine kırmızı ışık yanıyor. Kurtarma yazılımı ile düzelebilir mi yoksa besleme kartı veya anakart hasarından mı bahsetmek gerekir. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
![]()
yazılımı buradan alıp satmayı mı düşünüyorsunuz.!25L1606E 17MB95M 10090106 23201796 Yazılım
25L1606E 17MB95M 10090106 23201796
yeni kartın seri yada ürün kodu lazımVestel 32ph5065 1008873 17mb82s anakartı regal 17mb82s ile değiştirildi.Full yazılım talep ediyorum
verdiğim yazılımı dene bakalım sonucu yazmayı unutma.![]()
Merhaba, depolama alanı doluyor uyarısı veriyor.
Menüyü açamıyorum. Güvenli modda da menü gelmiyor. Bu modelin yazılımı mevcut mudur, teşekkürler
yeni taktığın kartın kösesinde uzunca seri numara olacak onu bana atın![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
anakart ve besleme kendisinin ticon kartı deyiştirdim farklı ticon kartı taktım takılı olan yeni taktığım kendisininki ise takılı olmayan bana yazılım lazım 17mb130p tsk
yeni taktığın kartın kösesinde uzunca seri numara olacak onu bana atın