Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,545
Atmaca grubu konusunu okuyup talebinizi o konuda yapınız.13 at 405 talep
Atmaca grubu konusunu okuyup talebinizi o konuda yapınız.13 at 405 talep
Tv zaten açılmıyor … risk yok yaniÜstat sizi çok iyi anlıyorum fakat sizde bizi anlayın. Garanti kapsamındaki ürüne bir şekilde yazılım nedeniyle kullanılamaz hale gelse garanti dışı kalsa sorumlusu kimin olacak.
Yazılım yüklemek her zaman için risktir.
Cihazda donanımsal sorun varsa yazılım atmak sorunu çözmez.Hi-level 32hl700 tv için full yazılım var mi elinizde. Anakart orijinal 17mb211s. Vestel sitesinde güncelleme yazılımı var sadece. Tv kablosuza alınca kilitli kaldı. Modem vs kapalıykende açılmıyor. wifi karti bozuk sanırım. Seri no:8585702101665
bildirim çanından kurtarma yazılım linkine ulaşabilirsin.Merhaba değerli forumdaşlar. Elimde görselde görmüş olduğunuz Vestel 22FA 5100 tvden mevcut. Tvyi açmak istediğimde Vestel logosunda takılı kalıyor ve kendi kendine kapanıyor. Cihazın ilk sahibiyim ve hiç tamir görmedi. Bu sebeple bu cihaza uygun yazılımı talep etmekteyim.
![]()
sorun nedir.?![]()
mrb ustam 17mb181tc anakart full yazılım ihtiyacımız var teşekkürler
Ayarlardan kablosuz kapaliyken tv çalışıyordu. Kablosuz internet açınca tv 2 saniye sonra donmaya başladı. menüye giremiyorum sifirlamak için. bu yüzden full yazılım atıp kablosuz internet kapali yada kabloyla baglanip kullanacagim hocamCihazda donanımsal sorun varsa yazılım atmak sorunu çözmez.
GönderdimAyarlardan kablosuz kapaliyken tv çalışıyordu. Kablosuz internet açınca tv 2 saniye sonra donmaya başladı. menüye giremiyorum sifirlamak için. bu yüzden full yazılım atıp kablosuz internet kapali yada kabloyla baglanip kullanacagim hocam
Bildirim çanından yazılımı indirebilirsiniz.Merhabalar Vestel tv kullanıyoruz. Vestel yazısı geliyor açılmıyor geri kapanıyor. Kırmızı sinyal ışığı yanıp sönüyor sonra geri kapanıyor. Böyle bir döngü halinde yazı geliyor sonra açılmadan tekrar kapanıyor. Yazılım yüklesem düzelir mi ?
İlgili seri no ve model no alttaki resimde. Yardımlarınızı rica ederim.
![]()
Söylediğiniz şekilde yazılım dosyasını 16gb flash belleğe attım kumandadan OK tuşuna basılı tutup fişi takıyorum ışık az bişe yanıp sönüyor sonra sabitleniyor ama format bir türlü başlamadı. Bir alternatif öneriniz var mıdır acabaBildirim çanından yazılımı indirebilirsiniz.
Mb140 kartlar flash bellek seçer başka flashla deneyin.Söylediğiniz şekilde yazılım dosyasını 16gb flash belleğe attım kumandadan OK tuşuna basılı tutup fişi takıyorum ışık az bişe yanıp sönüyor sonra sabitleniyor ama format bir türlü başlamadı. Bir alternatif öneriniz var mıdır acaba