By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 16,929
Televizyon arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
Televizyon arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
Tv garanti kapsamında olduğu için servise müracaat edin.![]()
yükledim model vestel 55QA9700 QLED TV 4K android ... seri numarası : 8983392300456
Televizyon garanti kapsamında servise müracaat edin.
Merhaba. Televizyon garantide değil. Daha detaylı fotoğrafları ekliyorum. Lütfen yardımcı olun.
![]()
![]()
![]()
servis geldi yazılımı yükleyemedi ... anakart değişecekmiş ...Tv garanti kapsamında olduğu için servise müracaat edin.
Tam da bunun için servise müracaat edin diye yazdım.servis geldi yazılımı yükleyemedi ... anakart değişecekmiş ...

I have nothing for 17MB185Y.Merhaba arkadaşlar
Bu TV nin yazılımı lâzım.
Yokoono kardeş te belki vardır.
Teşekkürler
![]()
![]()
![]()

hocam iyi diyorsunuz da 10-15 gün tv siz kalacaz ... ve en önemli sorun artık güncelleme yapmıyacakmıyız ... mümkünse bana yazılımı yollasanız da evde küçük çocuklar var durmuyorlar ... duacınız oluruz ...Tam da bunun için servise müracaat edin diye yazdım.![]()
Yazılım sayfa linkine bildirim çanından ulaşabilirsin. Yükledikten sonra sonucu yazın.Merhaba;
TV açılırken Regal logosu geliyor sonra tekrar kapanıyor. Yazılım kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Full yazılım için yardımcı olabilir misiniz?
![]()
Üstat sizi çok iyi anlıyorum fakat sizde bizi anlayın. Garanti kapsamındaki ürüne bir şekilde yazılım nedeniyle kullanılamaz hale gelse garanti dışı kalsa sorumlusu kimin olacak.hocam iyi diyorsunuz da 10-15 gün tv siz kalacaz ... ve en önemli sorun artık güncelleme yapmıyacakmıyız ... mümkünse bana yazılımı yollasanız da evde küçük çocuklar var durmuyorlar ... duacınız oluruz ...