hocam çok teşekkür ederim sorun çözüldüYazılım verildi bildirimi kontrol edin.
hocam çok teşekkür ederim sorun çözüldüYazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Hayır her hangi bir işlem yapılmadı anakart orijinal yazılım falanda yuklenmediTv ye yapılan işlemler nedir?
Ana kart değişti mi?
Yalış yazılım mı? Yüklendi.
Cihazdan ses gelirken ekranı feneler kontrol edin görüntü var mı.?Hayır her hangi bir işlem yapılmadı anakart orijinal yazılım falanda yuklenmedi
kurtarma yazılımını bildirim çanına gönderdim.![]()
![]()
![]()
![]()
Merhabalar televizyonun modeli=jvc lt-43vf42t anakartın değişip değişmediğini bilmiyorum ama resmini koydum. Televizyonu açtıktan sonra logo geliyor sonra kapanıyor ve kırmızı ışıkta yanıp sönüyor. yazılım verebilirmisiz?
kurtarma yazılım indirme sayfa linkini bildirim çanına yolladım.Ustalarım iyi çalışmalar kolay gelsin bi yazılım talebinde bulacaktım.
tv arızamız stndbydan kalkmıyor yanıp sönüyor logo çıkmıyor
Model no 43HL560
SN 7946470 700058
PNL 23439253
VPAZ 20273897
TV Anakart 17mb140 herhangi bir değişim veya yazılım atılmamıştır orjinaldir.
teşekkürler ustam işlem başarılıkurtarma yazılım indirme sayfa linkini bildirim çanına yolladım.
14 dakikada sorunu çözükteşekkürler ustam işlem başarılı

Hocam ses var arka aydınlatma yanıyor kast ettiginiz buysaCihazdan ses gelirken ekranı feneler kontrol edin görüntü var mı.?
verdiğin seriye ait elimizde yazılım yok. cihazda donanımsal sorun olabilirHocam ses var arka aydınlatma yanıyor kast ettiginiz buysa
kurtarma yazılımı verildi.Merhabalar . Televizyonu açtıktan sonra logo geliyor sonra kapanıyor ve kırmızı ışıkta yanıp sönüyor ve ekran gelmiyor. yazılım verebilirmisiz? VESTEL TV RESİM EKLEDİM desteğinizi rica ederim
![]()
Hayır her hangi bir işlem yapılmadı anakart orijinal yazılım falanda yuklenmedi
Lvds kablo, tcon kartı, anakarttan tcon'a giden 12 Volt, panel kontrol edilmelidir.Hocam ses var arka aydınlatma yanıyor kast ettiginiz buysa