Teşekkür ederim üstatYazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Teşekkür ederim üstatYazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Kolay gelsin ustalar Vestel kurtarma yazılımı lazım vestel logosu geliyor reset atıyor başlamıyor logo gelio gidiyor şimdiden teşekkürler
![]()
Rica ederim.Teşekkür ederim üstat
Talepte bulunduğunuz konuda ustalardan cevap bekleyin her konulara yazmanıza gerek yok.Bu yazılım için indirme talebinde bulunmuştum
Doğru söylüyorsunuz fakat işleyişi anlayamadım.Talepte bulunduğunuz konuda ustalardan cevap bekleyin her konulara yazmanıza gerek yok.
Söz konusu marka ile ilgilenen ustalar foruma giriş yaptıklarında size yardımcı olurlar. Hepimiz esnafız 7/24 Burada forumda değiliz öncelik kendi işimiz forum sonraki iş her konu başlığına da yazmanıza gerek yok yazılımlar ihtiyacı olan kişiye bireysel yetki ile veriliyor.Doğru söylüyorsunuz fakat işleyişi anlayamadım.
bu dosyayı indirmem lazım hep hata alıyorum ne yapacağımı bilemedim kusura bakmayın
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.By_Trol ustam müsait oldunuzda Yrdımcı olursanız sevinirim. Vestel logo geliyor gidiyor reset atıyor yeniden başlıyor logoda gene reset atıyor .
Diğer açtığım postu silemedim kusura bakmayın
![]()
link indirme izni bildirim olarak gelmedi beklemedeyimYazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.
Bana da indirme izni gelmedi. Bugün olmayacak sanırımlink indirme izni bildirim olarak gelmedi beklemedeyim
Hayır.Cihazın garantisi devam ediyor mu.?
Yazılımı indirmişsiniz.link indirme izni bildirim olarak gelmedi beklemedeyim