H hulusim, cihazındaki sorunu yazsan ona göre yardımcı olsak.?hocam tv bazen kendi kendine reset atıyor sonra açılıyor uzun zamandır böyle.
H hulusim, cihazındaki sorunu yazsan ona göre yardımcı olsak.?hocam tv bazen kendi kendine reset atıyor sonra açılıyor uzun zamandır böyle.
jacabojacabo ve
Ömer Genç ustalarda olabilir.
samurai usta problemi çözdü herkese çok teşekkür ederimÖnemli - HI LEVEL, Sunny, Axen Atmaca Elektronik Yazılımları
Cihazınızın paneline uygun yazılımı yüklenmesi gerekmektedir. Bu nedenle Panel bilgisine sahip değilseniz cihazın arka kapağını söküp panel etiket görselini, arka kapakta etiketini, anakart üzerindeki model kodunu bu konu altında paylaşarak talebinizi oluşturun. En kısaca sürede size yardımcı...tavsiyeforumu.com
teşekkür ederim. sorun çözüldü. iyi çalışmalarFull yazılım verildi.
Kaynağı belli olmayan yazılımlarla cihazını riske atmayın.
Merhaba yükleme hiç başlamıyor başka Bi yöntemi varmıYazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.
Üstalar benim cihaza yazılım mı gerekli.![]()
Hayırlı sabahlar tv açılışta Vestel yazısı gelip gidiyor ve ekran siyah oluyur hiç bir şekilde görüntü ve ses yok.Çözüm yolu varmıdır teşekkür ederim.
Hocam benim yazılıma baktınız mıH hulusim, cihazındaki sorunu yazsan ona göre yardımcı olsak.?
açılıyor görüntü geliyor 6-7 sn sonra 2 sn donuyor sonra 2 sn görüntü geliyor ve ekran donuyoor ses yok görüntüde gidiyor sadece P+ tuşu ile açılıyor diğer açma yöntemlerinde hiçbir şekide tv açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor açılmıyor sorunu yaşayan oldumu çözüm varmıdır hayırlı işler. tv güncelleme yazılım yerinede öncesinden yanlışkla yazdım hakkınız helal edin.![]()
![]()
Hayırlı sabahlar tv açılışta Vestel yazısı gelip gidiyor ve ekran siyah oluyur hiç bir şekilde görüntü ve ses yok.Çözüm yolu varmıdır teşekkür ederim.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Üstalar benim cihaza yazılım mı gerekli.
Donanımsal arıza olabilir.Merhaba yükleme hiç başlamıyor başka Bi yöntemi varmı