By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 16,446
Tv deki sorun nedir?![]()
![]()
![]()
USTALARIM RİCA ETSEM ACABA YAZILIMA İHTİYACIM VAR
Tv deki sorun nedir?![]()
![]()
![]()
USTALARIM RİCA ETSEM ACABA YAZILIMA İHTİYACIM VAR
ses var ekran yok ustam yazılmla ilgili olduğunu düşündüm teşekkürlerTv deki sorun nedir?
ses varken ekranı yakın mesafeden fenerle kontrol edin.ses var ekran yok ustam yazılmla ilgili olduğunu düşündüm teşekkürler
kurtarma yazılımı gönderdim.Merhaba
regal-32r4020h için yazılım paylaşabilir misiniz cihaz sürekli restart oluyor
![]()
Haklısın tşk ederimBiz burada arşivimizdeki yazılımları yanlış yazılım yükleme olmaması için ihtiyacı olanlara bireysel olarak ücretsiz veriyoruz. Ben bu forumun sahibi değilim sizeSota üstadın cevap yazmasını bekleyin. Yazılımın geç verilmesi olayına gelince bizler de (Ben) Esnafız 7/24 Burada bekleyemem öncelik kendi işimiz fırsat ve zaman olursa forum işi yani beklenirse yardımcı olurum. Beklemeyen kendi bilir.
Bende seningibi esnafım ilgilerin icin tüm arkadaşlardan teşekkür ederim bende hem sizlere rahatsızlık vermeyim hem kendim kullanayım hemde sizlerin olmadıgındada bende form dakilere yardımcı olurum diye düşünmüşdüm neyse herşeyin hayırlısı olsun birde sana bişey sorayım bana gelen tv lerin eprom yedeklerini alsam geri çalışıyormu başka tv ye atsam oluyormu hiç denedinizmiHaklısın tşk ederim
Hiç çalışmayan anakartlara alınan yedek uyumlu ise yüklenir. Anakart yazılım almaya hazır hale gelir. Üzerine usb bellek ile full yazılım yüklenmelidir.Bende seningibi esnafım ilgilerin icin tüm arkadaşlardan teşekkür ederim bende hem sizlere rahatsızlık vermeyim hem kendim kullanayım hemde sizlerin olmadıgındada bende form dakilere yardımcı olurum diye düşünmüşdüm neyse herşeyin hayırlısı olsun birde sana bişey sorayım bana gelen tv lerin eprom yedeklerini alsam geri çalışıyormu başka tv ye atsam oluyormu hiç denedinizmi
sorunun ne olduğunu yazarsanız ona göre yardımcı olalım.merhaba
vestel VST SAT.32PH5065 32"LEDTV 197LB/MB82S
V10084873
seri no 7019513300623
PNL:23079355 bu tv için panel yazılımı yada full yazılım mevcut mu acaba