E
erkantatar
Yeni Üye
- 7 Eyl 2025
- 7
- 46
Yok hocam sıfır aldık değişmediVerdiğim yazılım orjinal dosyasıydı ters dönmesi mümkün değil. Daha önce panel değişimi mi yapıldı.
Yok hocam sıfır aldık değişmediVerdiğim yazılım orjinal dosyasıydı ters dönmesi mümkün değil. Daha önce panel değişimi mi yapıldı.
panel yazılımını tv'den çekipYok hocam sıfır aldık değişmedi
Cod panel VES315WNDS-2D-N13Arkadaşlar Hı_Level bu tv nin yazılımına ihtiyacım var bendeki ile tv çaalıştırdım fakat panel dosyası uymadı ters gösteriyor yardımcı olursanız sevinirim
![]()
![]()
Bu yok mudur ya logoda kalıyor öyleceVestel smart tv 49FD7400 için son sürüm yazılım talep ediyorum yardım edebilir misiniz
![]()
49FD7400
ustam alıntı yapmışsınız bişey mi sordunuz anlamadım 14mb140 kart onu sorduysanızCod panel VES315WNDS-2D-N13
Cod main (17MBxxx) ???.
panel dosyası varsa o da olur mümkünseArkadaşlar Hı_Level bu tv nin yazılımına ihtiyacım var bendeki ile tv çaalıştırdım fakat panel dosyası uymadı ters gösteriyor yardımcı olursanız sevinirim
![]()
![]()
Panel profile:ustam alıntı yapmışsınız bişey mi sordunuz anlamadım 14mb140 kart onu sorduysanız
sorun çözüldü teşekkür ederim eksik olmayınPanel profile:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
MB1XX ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)
Yaptım hepsini düzelmedi hocam.bu dosyaların içi boş zaten.Tv deki dosyalar usb belleğe kopyalandı(Resimdeki gibi) daha sonra bu dosyalarda bi değişiklik yapıp belleği tekrarmı takacağızpanel yazılımını tv'den çekip
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
Aldığınız yazılım dosyasına aşağıdaki konuya ekleyin
Önemli - Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı
Tavsiyeforumu Ailesinden Hepinize Merhaba; Bildiğiniz üzere sosyal dünya üzerinde gerek meslek erbabı, gerekse son kullanıcı olarak herkese eşit mesafede ve herkese AÇIK KAYNAK olarak bilgi ve yazılım desteği sunmak konusunda çaba gösteren bir aileyiz. Bu doğrultuda büyük uğraş sarf edip, uzun...tavsiyeforumu.com
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Bu yok mudur ya logoda kalıyor öylece
Ekran ters ve renkler negatifYazılım Verildi.
Ekran ters ve renkler negatif olduYazılım verildi bildirimi kontrol edin.