Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,878
Yok hocam sıfır aldık değişmedi
panel yazılımını tv'den çekip

Aldığınız yazılım dosyasına aşağıdaki konuya ekleyin

V Çevrimiçi

vanber

Yeni Üye
8 Eyl 2025
6
25
Vestel smart tv 49FD7400 için son sürüm yazılım talep ediyorum yardım edebilir misiniz

1000089482.jpg

49FD7400

H Çevrimdışı

hagurel

Yeni Üye
11 Mar 2019
28
50
Arkadaşlar Hı_Level bu tv nin yazılımına ihtiyacım var bendeki ile tv çaalıştırdım fakat panel dosyası uymadı ters gösteriyor yardımcı olursanız sevinirim
WhatsApp-Image-2025-09-08-at-15.45.09-1.jpg

WhatsApp-Image-2025-09-08-at-15.45.09.jpg

H Çevrimdışı

hagurel

Yeni Üye
11 Mar 2019
28
50
yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
3,002
74
ustam alıntı yapmışsınız bişey mi sordunuz anlamadım 14mb140 kart onu sorduysanız
Panel profile:

MB1XX ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)

H Çevrimdışı

hagurel

Yeni Üye
11 Mar 2019
28
50
Panel profile:

MB1XX ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)
sorun çözüldü teşekkür ederim eksik olmayın

E Çevrimiçi

erkantatar

Yeni Üye
7 Eyl 2025
7
46
panel yazılımını tv'den çekip

Aldığınız yazılım dosyasına aşağıdaki konuya ekleyin

Yaptım hepsini düzelmedi hocam.bu dosyaların içi boş zaten.Tv deki dosyalar usb belleğe kopyalandı(Resimdeki gibi) daha sonra bu dosyalarda bi değişiklik yapıp belleği tekrarmı takacağız

Screenshot_97ce7b05c1a5bc187.png

orasını anlamadım

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt