cihaz mb95 anakarta sahip. Bu kart yazılım konusunda çok hassas kafasına göre çöker birdaha da açılmaz o yüzden kesinlikle ellemeyin.![]()
![]()
Merhaba,
Tv versiyonu çok eski sanırım. Kanal listelerini güncellemek istedim ama turksat frekanslarından çok az kanal buluyor. Tv orjinal herhangi bir işlem görmedi.
Teşekkürler
desteğiniz için tekrar teşekkür ederimfull gönderdim.
Hocam merhaba hatırlatın demiştiniz.Cuma gününe kadar beklerseniz yardımcı olurum.
Youtube işini çözeriz fakat Netflix yada diğer uygulamaları bu donanımdaki cihaz desteklemez. Android box alıp bu tv devam edebilirsin.Servis menüsünü yolladım
![]()
![]()
Bugün Cuma değil fakat senin işini çözelimHocam merhaba hatırlatın demiştiniz.
üstat televizyonda hangi model kart kullanıldı nereden bileceğim.?vestel Color22FA5100 22" Led tv yazılım çöktü fabrikasyon tv rom felan atılmadı yazılım lazım teşekkürler
yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsin.Merhaba vestel 32h9510 tv vestel yazısı gelip gidiyor.Yazılım yüklemem lazım ama yazılımını bulamadım yardımcı olabilirmisiniz
![]()
Teşekkür ederim yazılımı yükledim ama tv de görüntü ters döndü ona ne yapmak gerekiyor panel dosyaı varmış elinizde varsa gönderebilirmisiniz rica etsemyazılıma bildirim çanından ulaşabilirsin.
Verdiğim yazılım orjinal dosyasıydı ters dönmesi mümkün değil. Daha önce panel değişimi mi yapıldı.Teşekkür ederim yazılımı yükledim ama tv de görüntü ters döndü ona ne yapmak gerekiyor panel dosyaı varmış elinizde varsa gönderebilirmisiniz rica etsem