T
teknofaruk
Yeni Üye
- 27 Ağu 2025
- 1
- 25
Yeni yazılım ile hiç bir + Özellik gelmez çünkü klasik kendinden uydu alıcılı bir tvMerhaba, bu cihaz için yeni yazılım var mıdır acaba?
![]()
![]()
Resimdeki rakamlar okunaklı değilVestel televizyonum vestel yazısında kalıyor yazılım atılması lazım ama yazılım dosyasını bulamıyorum destek![]()
Ah beee bari sen yapma.! Cihazdaki arızaya yazıversen olmaz mıydı.Arkadaşlar merhabalar. yazılım lazım . Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
![]()
En baştan alalım Cihazın anakartı, paneli orijinal mi.?merhaba elimde vestelin ves215unvx-2d-n01 panel modelli
22f8500 model bir tv var. güç kartında sorun vardı halletim anca ekran ters olarak gözüküyordu. servis menüsünde de herhangi bir panel ters çevirme sekmesi yoktu. bir kaç yazılım denedim ancak sanırım yanlış yazılımı yükledim. şu an ekran siyah hiç bir menüye giremiyorum. ne yapmak lazım ?
Cihazın neyi var neden yazmıyorsunuz.!Merhabalar
yazılım lazım
![]()
![]()
Bizim arşivde yokSEG 32sc7600 smartledtv açılışda logo çıkıyor sonra kapanıyor yazılım alabilirmiyim teşekkür ederim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Cihaz açılmaya çalışıyor açılamıyor. Ama bazen açılıyor yeniden başlıyor.Ah beee bari sen yapma.! Cihazdaki arızaya yazıversen olmaz mıydı.
umarım işini görür.Cihaz açılmaya çalışıyor açılamıyor. Ama bazen açılıyor yeniden başlıyor.
sota ustam ilgin için çok teşekkür ederim dosyaya ulaşabilirsem sizinle paylaşırım sevgiler...
Reis attım yazılım ama açılıyor kanal aramaya geçince tv yeniden başlıyor anakartta herşey normal besleme voltajları filan baktım sıkıntı yok.umarım işini görür.