Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 22,232
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.. Selamın aleyküm yazılımı lazım Vestel yazısı geliyor açılmıyor tv![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.. Selamın aleyküm yazılımı lazım Vestel yazısı geliyor açılmıyor tv![]()
![]()
zannederim yazılım çöktü açılmıyor. Tvde herhangi bir değişiklik yok hepsi orjinal tamire bile gitmedi .Yazılımı yükleyerek kurtarabileceğimi düşünüyorum desteğiniz için şimdiden teşekkürler
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.YİĞİT ELEKTRONİK ANKARA
MERHABA SAYIN USTA ARKADAŞLAR
VESTEL 17MB140 LOGODA KALIYOR
YAZILIM LAZIM YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.anakart ve seri bilgisi
tv staby lambası yanıp sonüyor sonrada yanmıyor
vestel 40fa 5050 led tv anakart 17mb82s yazılım lazım staby lambası yanıp sönüyor tsk
![]()
![]()
Üstadım çok teşekkür ederim, sorun halloldu sayenizde;
Allah razı olsun
![]()
Ses varsa yazılımsal değildir. Aydınlatma var mı?Yazılım yüklemedim. TV çalıştıktan sonra ses var. Hep hdmi modunda gelmiyor görüntü. Kumandaya hiç tepki vermiyor.
YARDIMCI OLAN ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERİM SELAMLARYİĞİT ELEKTRONİK ANKARA
MERHABA SAYIN USTA ARKADAŞLAR
VESTEL 17MB140 LOGODA KALIYOR
YAZILIM LAZIM YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.
link ölü tekrar paylaşırmısınızZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
full yazılım yükleme anlatımı için Tıklayınız
Artik link vermiyoruz yazilimlar kisiye özel gönderiyor.link ölü tekrar paylaşırmısınız
Elinize emeğinize sağlıkSelamlar
Vestel 24 inç tv açılıyor logo gözüküyor kırmızı ışığı yanıp sanıp kapanıyor
Yazılım desteği için yardımlarınızı rica ederim
![]()
Yazılımı verdim demeyi unuttum. iyi farketmişsin bildirim çanındanki uyarıyı.Elinize emeğinize sağlık
Tv çalıştı verdiğiniz talimatlarla yazılımı yükledim
Teşekkür ederim