Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 22,144
panel etiket ve anakart model numarasının görsellerini yükleyin.13AT402 LG Panel İçin yazılım Lazım yardımcı olur musunuz ?
panel etiket ve anakart model numarasının görsellerini yükleyin.13AT402 LG Panel İçin yazılım Lazım yardımcı olur musunuz ?
cok tesekkür ederimBildirim çanından kurtarma yazılım indirme sayfasına ulaşabilirsiniz.
Bildirim çanından kurtarma yazılım indirme sayfasına ulaşabilirsiniz.Televizyonu açınca profilo yazısı gelip kapanıyor bana yazılım atarmısınız
![]()
verdiğim full ve tam uyumlu yazılımdı.Merhaba sota ustam verdiğin yazılımı yükledim ancak aynı problem devam ediyor.verdiğin kurtarma mı yoksa ful yazılım mı idi?,bu arada u135 numaralı smd flashı çalışan karta takıyorum o karta da aynı problem oluyor,başka çalışan winbond flash
Takıyorum çalışıyor ancak onda da internet üzeliği olmadığı için kopyalayamıyorum
seri bilgisi gözükmüyor.!Hocalarım herkese iyi forumlar elimde bu televizyon var SEG logosu gelip kapanıyor standby ışığı yanıp yanıp sönüp tekrar gelip kapanıyor bu işlem devinim halinde devam ediyor en son tv kapanıyor bazen çok arka arkaya zorlanınca açılıyor bundan dolayı yazılım desteği almak istiyorum şimdiden teşekkür ederim![]()
gerekli bilgileri buraya eklerseniz yardımcı oluruz.17mb140 yazılımını nerden bulabilirim
elimde yokKolay gelsin. Tv ye yanlış yazılım yüklendiğinden dolayı tv açılmıyor. Full yazılım talep ediyorum. İyi çalışmalar.
![]()
merhaba LG panelmiş.panel etiketi panelin arkadasın yer alır. onu ekleyin doğru yazılımı verelim.
Kolay gelsin. Tv ye yanlış yazılım yüklendiğinden dolayı tv açılmıyor. Full yazılım talep ediyorum. İyi çalışmalar.
![]()
I have for thiselimde yok![]()
Panel profile. I have for thisSelamun aleyküm kolay gelsin
Rica etsem yardımcı olurmusunuz
Smart 50fd7300 50 inch
Orijinal kartı uydulu mb211
İnternetli
Wi-fi
Takılan kart
17mb140
Ekran tersti
18. ve 71. Satırdaki dosyaları 1 ve 0 ları değiştirdim görüntü yönü değişti fakat renk negatif oldu
![]()
![]()
![]()
Takılan kart
17mb140
![]()
Dosyaları
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.By_Trol
yokoono
slowfood
Sota
![]()
Vallahi çalışan karta yükledim oda aynı şekilde çalışıp kapanmaya başladı,diyeceksin ki neden çalışan karta yükledin,toshiba gri kumanda olarak çalışıyordu bende yazılımı yükleyip vestel kumanda ile çalışsın dedim ama oda aynı arızaya düştüverdiğim full ve tam uyumlu yazılımdı.
Teşekkür ederim. Muhtemelen yazılım bulunamadığı için yanlış yazılım yüklenmiş olabilir. İyi çalışmalar.elimde yok![]()