çok teşekkür ederim sorun çözüldüfull yazılımı bildirim çanına gönderdim yükledikten sonra sonucu yazın.
çok teşekkür ederim sorun çözüldüfull yazılımı bildirim çanına gönderdim yükledikten sonra sonucu yazın.
kurtarma yazılımı gönderildi.![]()
mb140 ana kart yazılımını verebilirmisiniz. (televizyon kapanıp acılıyor)
tv sıfırlamayı denediniz mi.?Ustalarım hitachi 65 inç mb230 tv de son versiyon yazılımda akıllı tv uygulamaları açılınca ses var ama görüntü gidiyor full yazılım almam mümkün mü?
![]()
usb belleği fat32 mbr olarak biçimlendirip tekrar deneMerhabalar. Yazılım için teşekkürler. Elimdeki USB ile kurmayı başaramadım. USB yi TV okuyabildiği halde, açılış sırasında yazılım yükleme moduna geçmedi nedense. Başka USB yoktu, TV yanımda değil artık 2-3 hafta sonra başka USB ile tekrar deneyeceğim.
full yazılım verdim deneyip sonucu yaz.merhabalar yazılımı yükledim fakat yine olmadı
Ustam teşekkür ederim yükleyip sonucu yazarım, ancak mevcut sürümü nasıl sıfırlayacağım önce sıfırlayıp yüklemeyi denemek daha mantıklı olurdu senin dediğin gibi.U uk7106, cihazı sıfırladıktan sonra düzelmezse diye eski sürümü indirme yetkisi verdim.
teşekkür ederim gönderdiğin için, fakat yazılım yüklenmiyor farklı bir yazılım tavsiyeniz varmıkurtarma yazılımı gönderildi.
Kusura bakayın hatalıyım . Anakart tuner arızası vardı tamır etmeye calıstım çözemedim. 17mb140 yerine 17mb82s taktım ancak ekran ters bu yüzden panel yazılımına ihtiyacım vardır.sorunun ne olduğunu neden eklemiyorsunuz.?
Cod panel (VES315xxxx-xx-xx) ???.Kusura bakayın hatalıyım . Anakart tuner arızası vardı tamır etmeye calıstım çözemedim. 17mb140 yerine 17mb82s taktım ancak ekran ters bu yüzden panel yazılımına ihtiyacım vardır.
VES315WNDS-2D-N13Cod panel (VES315xxxx-xx-xx) ???.