Çok Teşekkür ettim çalışıyor ;) 2 dk sürmediYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Çok Teşekkür ettim çalışıyor ;) 2 dk sürmediYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Rica ederim.Çok Teşekkür ettim çalışıyor ;) 2 dk sürmedi
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.S.a ustalarım herkese hayırlı işler olsun kolay gelsin. 40FD5050 vestel tv logoda kalıyor kapanıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ederim.
![]()
![]()
teşekkürler ederim sonuç başarılıYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Google translate;Merhabalar kolay gelsin vestel 17mb140 panel ves430undh-2d-n42 için yazılıma ihtiyacım var. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
tv kırmızı led i 15 kere yanıp sönüyor açılmıyor.Google translate;
1. Görselde ne sorun var?
2. TV'deki panel profilini kaydedin ve buraya (bir hosting sitesine) koyun. Folder downloadpq.mb140
Google translate:tv kırmızı led i 15 kere yanıp sönüyor açılmıyor.
Panel profileSlm SEG 32 var TV de kapakda etikek yok 17mb82 uydulu kart arızalı yeni kart aldım yine aynı kart taktım yazı ters ve gamalı gösteriyor renk karışık panel yazılımı lazım resim atıyorum ves315wnds-01
![]()